Βασίλης Γκουρούσης: Ξεσπά κατά της Τέτας Καμπουρέλη -«Η νέα της σχέση είναι ένα ψεύτικο πράγμα που θα “σκάσει”»

Η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Γκουρούση. Η γνωστή αισθητικός πλέον βρίσκεται σε νέα σχέση και δηλώνει ευτυχισμένη!

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή μετά από θλιβερές στιγμές που υπήρξαν και είμαι χαρούμενη. Είμαι καλά με τον σύντροφό μου, έχω γυρίσει σελίδα. Όταν έχεις αγάπη, έχεις ασφάλεια και σιγουριά, οπότε, νιώθω καλά και θα είμαι χαρούμενη για πάντα», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Τέτα Καμπουρέλη.

Ο Βασίλης Γκουρούσης

κλήθηκε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής 21/7 στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και στη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με τον νέο της σύντροφο. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός ξέσπασε επί του θέματος, αφού αναρωτήθηκε πώς γίνεται η Τέτα Καμπουρέλη να δηλώνει ευτυχισμένη, ενώ του τηλεφωνεί και του λέει το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε αρχικά στη δημοσιογράφο του Open: «Στην Καισαριανή δεν μένουν. Αλλού μένουν. Καμία σχέση η Καισαριανή. Και σε αυτό ψέματα λένε; Μάλλον μένουν στο σπίτι αυτού του κυρίου που είναι κάπου στη Συγγρού».

Για τις σχέσεις του σήμερα με την Τέτα Καμπουρέλη ανέφερε στη συνέχεια: «Έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια. Αυτό το fake, το ψεύτικο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει. Σας το λέω υπεύθυνα, ότι είναι ψεύτικο πράγμα, το οποίο θα ‘σκάσει’. Να είναι ευτυχισμένοι αλλά εμένα να με αφήσουν στην ησυχία μου. Είναι με τον άνθρωπό της, είναι εκεί που είναι, ας κάτσει εκεί και να μην ασχολείται μαζί μου».

Και κατέληξε λέγοντας πως «όταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα της και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ήμασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά από την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι κι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά».

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν πιστεύαμε ότι θα φύγει, έφτανε στο τέλος και ζωντάνευε»

Χρήστος Βαλαβανίδης για την απιστία: «Έζησα μια περιπέτεια… Έκανα μία βόλτα και γύρισα ξανά σπίτι μου»

Maestro: Αυτή η γνωστή ηθοποιός εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο -Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα