Βασίλης Κικίλιας: Επισκέφτηκε τον πυροσβέστη που έπαθε έμφραγμα στις φωτιές -Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμα

Το πρωί της Παρασκευής 21/7 ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας προκειμένου να δει τον πυροσβέστη που έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια της μάχης του με τις φωτιές.

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασία θέλησε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του πυροσβέστη αλλά και να του ευχηθεί από κοντά «περαστικά και σιδερένιος», όπως έκανε μάλιστα και σε δημόσιο μήνυμά του μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

«Επισκέφτηκα

σήμερα το πρωί στο ΓΝΑ 251 τον πυροσβέστη μας ΣΔ που νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου, μετά από μια μεγάλη μάχη με τις πυρκαγιές. Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό για την κατάσταση της υγείας του. Εύχομαι περαστικά και σιδερένιος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί στο ΓΝΑ 251 τον πυροσβέστη μας ΣΔ που νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου, μετά από μια μεγάλη μάχη με τις πυρκαγιές. Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό για την κατάσταση της υγείας του. Εύχομαι περαστικά και σιδερένιος. @pyrosvestiki @GSCP_GR pic.twitter.com/9ymYjTk2LB

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) July 21, 2023

Διαβάστε ακόμα:

Συγκινεί η Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν πιστεύαμε ότι θα φύγει, έφτανε στο τέλος και ζωντάνευε»

Χρήστος Βαλαβανίδης για την απιστία: «Έζησα μια περιπέτεια… Έκανα μία βόλτα και γύρισα ξανά σπίτι μου»

Maestro: Αυτή η γνωστή ηθοποιός εισβάλλει στον δεύτερο κύκλο -Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει

Keywords
Τυχαία Θέματα