Βασίλης Ντινόπουλος: Ο αδερφός του μιλάει για τον θάνατο του – «Έπασχε από διαβήτη και είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό»

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του δημοσιογράφου και πρώην πολιτικού, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 33 ετών στο διαμέρισμά του στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο θάνατος του φαίνεται πως οφείλεται

σε παθολογικά αίτια, καθώς ο ίδιος έπασχε από διαβήτη τύπου Α.

Ο αδερφός του Βασίλη Ντινόπουλου, Αναστάσιος – Οδυσσέας, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live, για τον θάνατό του, αναφέροντας πως έδινε τη δική του μάχη με τον διαβήτη και τονίζοντας πόσο χαρισματικός άνθρωπος ήταν.

«Ο αδερφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ό,τι έκανε ήταν πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός… Σε ό,τι έκανε ήταν πρώτος»,ήταν τα πρώτα λόγια του αδερφού του.

Αναφερόμενος στον διαβήτη, ο ίδιος είπε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούταν χρόνια και είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, το πρόσεχε δεν το πρόσεχε, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε».

Και συνέχισε μιλώντας για το δύσκολο επάγγελμα του αδερφού του: «Το επάγγελμά του ήταν δύσκολο, είχε ένταση. Οι συνεργάτες μου μού είπαν ότι έκανε πάρα πολλά πράγματα συγχρόνως που και υγιής να είσαι δεν βγαίνουν. Το επάγγελμα του location manager έχει τρέξιμο, πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχεις να κάνεις με ανθρώπους, βλέπεις τι λέει ο σκηνοθέτης, δεν είναι δουλειά γραφείου.

Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Ήταν συνέχεια μέσα στο τρέξιμο. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου ήταν ο Top στην Ελλάδα στη δουλειά του».

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε πώς ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν: «Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν πήγε στη δουλειά που πήγαινε πάντα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης

 «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε αυτό το τέλος, σχεδόν δολοφόνησε τον εαυτό της»

 Πέτρος Λαγούτης: «Γύρναγα από τη δουλειά και έπιασα τον κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα