Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η άγνωστη ιστορία με τον Κανάκη και το “καρφί” για τον Alpha!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (29.03) η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια της πετυχημένης εκπομπής “Πάμε Πακέτο”, μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για πιο προσωπικά θέματα. Αναφερόμενη στον Alpha

και όταν η Ελένη τη ρώτησε αν θα έκανε μια άλλη εκπομπή, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε πως πρότεινε κι άλλες ιδέες στο κανάλι όμως τις απέρριψαν. “Ζήτησα Ελένη μου κατά καιρούς να κάνω κάτι άλλο, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία!”, είπε.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως γνωρίζει τον Αντώνη Κανάκη πολλά χρόνια και περιέγραψε ένα περιστατικό: “Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε από το 1988, από παιδιά. μαζί ξεκινήσαμε τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία τότε που δεν υπήρχε ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση. Εμείς ξεκινήσαμε την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά είχα υποστεί και ποινική δίωξη επειδή συμμετείχα σε αυτό. γιατί ήταν τότε σε παράνομο καθεστώς. Υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση και αυτό θεωρούταν κάτι παράτυπο. Έγιναν διώξεις λοιπόν, και σε μένα που είπα τις πρώτες ειδήσεις. Μετά που άλλαξε το νομικό καθεστώς, ήρθησαν αυτές οι διώξεις. Γράψαμε μια μικρή ιστορία κι εμείς εκεί. Βρισκόμαστε με τον Αντώνη Κανάκη κατά καιρούς και μιλάμε πάντα στα γενέθλιά μου και στα γενέθλια και τη γιορτή του”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη μετά την τρυφερή φωτογραφία με τον Αιμιλιανό Σταματάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα