Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Είναι έξι μήνες μαζί -Ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες που θέλουν τη Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα να είναι τ0 νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική ζωή τους, διατηρώντας χαμηλό προφίλ. Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν στις αρχές Νοεμβρίου, όταν εκείνη βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ – που παίζει

ο Γιώργος Τζαβέλλας – με τον ΟΦΗ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», η Βίκυ Κάβουρα και ο ποδοσφαιριστής επιθυμούν να κρατήσουν «αθόρυβο» τον δεσμό τους, καθώς δεν θέλουν να συζητιούνται για την προσωπική τους ζωή. Παράλληλα, τόνισε πως οι δυο τους είναι τουλάχιστον έξι μήνες μαζί.

«Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι λίγο καιρό μετά τις πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν για τη σχέση τους, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Βίκυ Κάβουρα, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε σχετικά με αυτό.

Στο άκουσμα ωστόσο της σχετικής ερώτησης, η ηθοποιός αρκέστηκε να πει «τελειώσαμε;», ενώ στη συνέχεια αποχώρησε δίχως να σχολίασει κάτι παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Οικονομόπουλος: Είναι ερωτευμένος με μελαχρινή καλλονή!

Eurovision 2023: Αυτό είναι το πρόσωπο έκπληξη που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη

Survivor All Star – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Keywords
Τυχαία Θέματα