Βίκυ Κάβουρα: Η έντονη ενόχληση της ηθοποιού σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή

Έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική ζωή τους, όμως ο έρωτάς τους είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστός στα media.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ζευγάρι πάνω από έξι μήνες αλλά επιθυμούν να κρατήσουν «αθόρυβο» τον δεσμό τους. Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν στις αρχές Νοεμβρίου, όταν εκείνη βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ που έπαιζε ο αγαπημένος

της με τον ΟΦΗ.

Στις αρχές του Απρίλη, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό την πρώτη φωτογραφία του αγαπημένου της, με αφορμή την νίκη της ομάδας του σε έναν αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο η Βίκυ Κάβουρα επιβεβαίωσε τις φήμες.

Αυτή τη φορά, η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας συνάντησαν τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία έγινε έξαλλη σε ερώτηση που της έγινε για τη προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να του πει δυο λόγια για το πως είναι η σχέση της, εκείνη άρχισε να τον ρωτά για τη δική του προσωπική ζωή, μη μπορώντας να κρύψει την δυσαρέσκειά της.

«Θέλεις να μου μιλήσεις για τη δική σου σχέση; Εγώ μιλάω όταν είναι να μιλήσω. Καθόλου κακό δεν είναι. Θα το ψάξω γιατί μπορεί να δημοσιοποιείς τη σχέση σου περισσότερο από εμένα. Γεια σας», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποχώρησε.

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Καράβα: «Θεωρώ ότι έχει έπαρση από αυτό που έχω ζήσει εγώ»

Εύη Βατίδου: «Τα προβλήματά μου ήταν γνωστά τα τελευταία 15 χρόνια, μίλησα τη στιγμή που…»

Βασιλική Μιλλούση: Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -«Ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή…»

Keywords
Τυχαία Θέματα