Ανθή Βούλγαρη: Ενοχλημένη από τον Στέφανο Κασσελάκη -«Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό επικοινωνιακά»

Η Ανθή Βούλγαρη την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε στη «Κοινωνία Ώρα Mega» πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη για να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση από εκείνον και εξέφρασε on air το παράπονό της.

«Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”.

Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό…

Τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια.

Η νέα αναφορά της Ανθής Βούλγαρη στον Στέφανο Κασσελάκη

Σήμερα (5/9), η Ανθή Βούλγαρη έστειλε στον αέρα της εκπομπής ένα νέο μήνυμα για τον νέο υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

«Του έλεγαν “πουλάς, Κασσελάκη” και έλεγε ο κύριος Κασσελάκης “εγώ την αλήθεια μου πουλάω, δεν πουλάω κάτι άλλο”. Να πω κάτι για τους συνεργάτες του κύριου Κασσελάκη. Αν δεν θέλει ο κ. Κασσελάκης να εμφανιστεί κάπου, είναι δικαίωμά του. Μην μας έχετε όμως στο περίμενε πραγματικά. Πείτε ότι δεν θέλει και πάμε παρακάτω», είπε αρχικά.

Η Ανθή Βούλγαρη συνέχισε, μη κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της: «Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό επικοινωνιακά για τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος θέλει να μιλά με τον κόσμο γιατί κι εμείς κόσμο έχουμε και τηλεθεατές που περιμένουν να τον ακούσουν. Έτσι, το λέω. Καλημέρα και στον κ. Κασσελάκη και στην ομάδα του».

Διαβάστε επίσης: 

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα