Βράβευση με άρωμα καφέ για την Espresse S.A – Portioli στα Coffee Business Awards!

Η λαμπερή τελετή απονομής των Coffee Business Awards πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Μια εκδήλωση γεμάτη καφέ και εκπλήξεις συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία. Με την παρουσία τους τίμησαν τον θεσμό επαγγελματίες του κλάδου και σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

όπου και απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις.

Η Espresse S.A – Portioli Espresso έδωσε δυναμικά το παρόν στην εκδήλωση καθώς βραβεύτηκε με τον διακριτικό τίτλο «Βραβείο Καλύτερης Γεύσης Espresso 2022 – Best Espresso Taste Award 2022». Το προϊόν που βραβεύτηκε ήταν το Portioli Espresso Gourmet Βαρελάκι (3kg). Ένα εκλεκτό μείγμα από 100% κόκκους καφέ Arabica, γλυκόπιοτο, με ντελικάτο άρωμα, κρεμώδη και βελούδινη υφή και φρουτώδη γεύση. Μέσα από ομαδικό πνεύμα και σκληρή δουλειά το όνειρο της επιτυχίας είναι πραγματικότητα!

Ο Νίκος Πάπας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Espresse S.A – Portioli Espresso παραλαμβάνει το βραβείο “Best Espresso Taste Award 2022” των Coffee Business Awards 2022 από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η Espresse S.A – Portioli Espresso ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του κορυφαίου Ιταλικού Espresso Portioli για τον κλάδο HO.RE.CA. και RETAIL σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο οίκος Portioli με έδρα το Μιλάνο, σήμερα στην τέταρτη γενιά της εξακολουθεί να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ποιοτικά προϊόντα, κορυφαία ποιότητα και αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κοκκινάκης: «Μην κοροϊδευόμαστε… για να ξανά πας “Survivor” πρέπει να είσαι ανώμαλος»

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς του για τον θάνατό του

Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» -«Καλύτερα που έφυγα και τα παράτησα γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα