Βρήκαμε το αγαπημένο αρωματικό κερί της Jennifer Aniston -Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνετε δώρο στον εαυτό σας;

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις πιο γοητευτικές celebrities κι εκείνη για την οποία θέλουμε να μαθαίνουμε τα πάντα. Τόσο για τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης, τη διατροφή, την άσκηση αλλά και την καθημερινή της ρουτίνα.

Ευτυχώς για όλες μας, συχνά αποκαλύπτει αρκετά από τα μυστικά της σε συνεντεύξεις αλλά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μην ξεχνάτε, πως άργησε πολύ να τον δημιουργήσει και την

πρώτη μέρα το έριξε, στην κυριολεξία.

Παράλληλα έχει αδυναμία στην διακόσμηση. Είναι το hobby της και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει επιτρέψει να φωτογραφήσουν γωνιές από το σπίτι της, το οποίο ομολογουμένως είναι εντυπωσιακό, φωτεινό και πολύ κομψό.

Εκείνο που μάθαμε τελευταία όμως είναι πως έχει και τέλειο άρωμα. Κι αυτό χάρη στο αγαπημένο της κερί. Πρόκειται για το Byredo Burning Rose που έχει γοητευτική, φλοράλ εσάνς.

Η star είπε πως έχει αρκετά μέσα στο σπίτι της αφού λατρεύει το άρωμα που αφήνουν, δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας.

Και κάπου εδώ θέλουμε να σας εξηγήσουμε για ποιο λόγο το συγκεκριμένο κερί είναι ιδιαίτερο. Το τριαντάφυλλο που χρησιμοποιείται στη σύνθεση του είναι τυλιγμένο σε φύλλα σημύδας και κρυμμένα σε ξύλα.

Αμέσως μόλις το ανάψετε αναδύει την υπέροχη αίσθηση του absolute τριαντάφυλλου αλλά και της βιολέτας ενώ έβενος και σημύδα το κάνουν ακόμη πιο κομψό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Αυτό είναι το σχήμα νυχιών που κάνει τα δάχτυλά σας να δείχνουν πιο μακριά και όμορφα!

Φτιάξτε μόνες σας την πιο εύκολη και αποτελεσματική μάσκα ματιών με δύο μόνο υλικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα