Ξεσπά δημόσια η Μαρία Μπακοδήμου: «Χάνουμε τη ζωή που είχαμε μέχρι χτες»

Την Δευτέρα 17/7 η Μαρία Μπακοδήμου έκανε γνωστό μέσα από τα social media πως εγκλωβίστηκε με το αυτοκίνητό της στην Εθνική οδή Αθηνών-Κορίνθου, καθώς η κυκλοφορία είχε διακοπεί λόγω της μεγάλης φωτιάς στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει ένα βίντεο που τράβηξε με το κινητό της, μέσα από το οποίο έδειχνε στους διαδικτυακούς της φίλους την κατάσταση που επικρατούσε. «Εθνική οδός Κορίνθου Αθηνών στο ύψος του Ισθμού. Ουρές αυτοκινήτων

εγκλωβισμένα», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δύο ημέρες μετά, η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητά απαντήσεις με αφορμή τις φωτιές μαίνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δημοσίευσε μια φωτογραφία από την προσπάθεια ενός αστυνομικού και μιας γυναίκας να προστατέψουν ένα γαϊδουράκι, την οποία συνόδευσε με τις σκέψεις και τα ερωτήματά της.

Όσα έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή τις φωτιές

«Αυτό που ζούμε πάλι είναι γεμάτο πόνο, φόβο κι ενσυναίσθηση για αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν – χάνουν το σπίτι τους , το κατοικίδιο τους, το δέντρο τους. Τη ζωή που είχαν μέχρι χτες. Κι εμείς χάνουμε τη ζωή που είχαμε μέχρι χτες. Ο πλανήτης αλλάζει. Κι όλοι εμείς σκεφτόμαστε ότι κάτι πρέπει να γίνει. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Αλλά τι;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Μπακοδήμου.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

Διαβάστε ακόμα:

Άκης Παυλόπουλος: «Όταν πλησιάζεις στην σύνταξη, όλα αυτά είναι αστεία»

Αγγελική Νικολούλη: Με μαγιό και ψάθινο καπέλο στην παραλία -Φωτογραφία

Χρήστος Συριώτης: Συγκλονίζει για τη φωτιά στο Λουτράκι -«Μας ξύπνησαν άσχημες μνήμες, η κατάσταση ήταν αποπνικτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα