Ξεσπά δημόσια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Το είχα πει και το ξαναλέω» -Τι συνέβη;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξέσπασε μέσα από τα social media κατά των μέτρων προστασίας για τον καύσωνα «Κλέων».

Να σας υπενθυμίσουμε πως πάρκα και θέατρα θα μείνουν κλειστά για λόγους ασφαλείας σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας -προκειμένου να περιοριστεί ο μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς που υπάρχει λόγω της υπερβολικής ζέστης.

Το βράδυ του Σαββάτου 15/7, λοιπόν, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;» στο θέατρο

Άλσος εξέφρασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη διαφωνία του με το είδος πρόληψης που αποφασίστηκε για τον καύσωνα.

«Το είχα πει και το ξαναλέω. Θα παρακαλάμε σε αυτή τη χώρα να πηγαίνουν όλα καλά, να έχει πάντα 26 βαθμούς, οι σεισμοί να είναι μέχρι τέσσερα ρίχτερ, η βροχή να πέφτει μόνο δύο ώρες ανά μέρα. Σήμερα έκλεισαν το θέατρο Άλσος στο Πεδίον Άρεως και στο σύνολό τους τα πάρκα στο νομό Αττικής λόγω επικινδυνότητας για πυρκαγιά.

Κατανοώ απόλυτα την επικινδυνότητα αλλά δεν κατανοώ το είδος πρόληψης. Ας υπήρχαν αυξημένα μέτρα επιτήρησης και όχι κλείσιμο. Άσχετα με το θέατρο που στήριζε τουλάχιστον 200 οικογένειες, οι υπόλοιποι άνθρωποι που θέλανε να βουν λίγο δροσιά και ίσιο στο νομό τι θα κάνουν;», έγραψε χαρακτηριστικά o Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Διαβάστε ακόμα:

Σόφη Ζαννίνου: «Δεν έχω κανένα νέο από τον Γιώργο Μαρίνο»

Ελένη Χατζίδου: «Έχουμε και την διαφορά ηλικίας με τον Ετεοκλή που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό»

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν υπάρχει στη ζωή μου κάποιος άνθρωπος που θα με κάνει να πω ότι θέλω να δημιουργήσω οικογένεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα