Ξεσπά η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες, τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί»

Για τα αναληθή δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της διαδρομής μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ανυπόστατες φήμες που την ήθελαν να πάσχει από ασθένειες, κάτι που δεν ίσχυε και είχε στεναχωρήσει πολύ τα παιδιά της.

Όσα είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής σας καριέρας, υπήρξε κάποιο δημοσίευμα που σας ενόχλησε;

Ναι, είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα,

ότι πάσχω από κάτι ασθένειες και κάτι τέτοια. Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί που ήταν στο εξωτερικό και με ρωτούσαν τότε: μαμά, μας κρύβεις κάτι; Μια φυλλάδα που έγραφε ό,τι να ‘ναι. Δεν είχε νόημα να ασχοληθώ παραπάνω. Κατά τ’ άλλα, ο Τύπος με έχει σεβαστεί απόλυτα.

Πριν από μερικούς μήνες, η παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στο«After Dark» και -μεταξύ άλλων- μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για την ολοκλήρωση της επιτυχημένης εκπομπής που την καθιέρωσε στην ελληνική τηλεόραση, το «Πάμε Πακέτο».

«Ήταν 14 σεζόν και μία πριν από αυτό, το “Έχεις Γράμμα. Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί το “Έχεις Γράμμα” και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το “Πάμε Πακέτο”, το οποίο κράτησε 14 χρόνια… Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν καινούριοι, φωτεινοί, θετικοί ανάλογα με την δική μας εξέλιξη.

Με πόνεσε πολύ, όχι γιατί διέκοψα εγώ την σχέση μου με την επιτυχία -που κι αυτός είναι ένας πόνος γιατί μια δημόσια παραδοχή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για να το παραλαμβάνεις κάθε μέρα επί 14 χρόνια- αλλά επειδή διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια, που εγώ ήμουν 17 χρόνια σε αυτό το κανάλι, κι η σχέση με αυτήν την ομάδα, η συνεργασία γιατί οι σχέσεις υπάρχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση σε ερώτηση για τις πρώην συντρόφους του συζύγου της

«Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη ξέρω πολύ προσωπικά πράγματα, ιστορίες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει μαζί με τους γονείς της -Η κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους

Keywords
Τυχαία Θέματα