Ξεσπά ο Τέρης Χρυσός: «Ο Μάκης Δελαπόρτας είναι η πηγή του κακού, ήταν η μεγαλύτερη απρέπεια»

Η τιμητική συναυλία για τον Γιώργο Οικονομίδη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το βράδυ της 30ης Αυγούστου στο θέατρο Άλσος, φαίνεται πως στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει ένας «πόλεμος» στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο Τέρης Χρυσός ξέσπασε κατά της κόρης του αείμνηστου κονφερασιέ, Μαριαλένας Οικονομίδη, ενώ έστρεψε τα βέλη τους και και κατά του Μάκη Δελαπόρτα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης υποστηρίζει

πως αποκλείστηκε επιδεικτικά από τη λίστα με τους τραγουδιστές που αναμένεται να εμφανιστούν στην εν λόγω συναυλία, την οποία θα σκηνοθετήσει και θα παρουσιάσει ο Μάκης Δελαπόρτας, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια αυτής έχει αναλάβει η Μαριαλένα Οικονομίδη.

«Ρωτήστε την κυρία Μαριαλένα Οικονομίδη και τον κύριο Μάκη Δελαπόρτα γιατί ο Τέρης Χρυσός δεν θα είναι στην τιμητική βραδιά για τον Οικονομίδη. Λυπάμαι ειλικρινά, όχι γιατί έχω πρεμούρα να τραγουδήσω, αλλά γιατί με αγνόησαν επιμελώς, όταν έχω δουλέψει με τον Οικονομίδη περισσότερα χρόνια από όσα τον γνώρισε η ίδια του η κόρη», δήλωσε αρχικά ο Τέρης Χρυσός στην εφημερίδα.

«Όλα αυτά που έχω κάνει για τον Οικονομίδη είναι πολύ λυπηρό να τα αγνοούν οι άνθρωποι που οργανώνουν αυτή την τιμητική βραδιά. […] Αλλά δεν φταίει τόσο η κυρία Οικονομίδου όσο ο κύριος Δελαπόρτας. Αυτός είναι η πηγή του κακού.

Έπειτα από όλα αυτά, και χρήματα να μου έδιναν και να με καλούσαν, δεν πρόκειται να δεχόμουν να πάω σε αυτή τη συναυλία. Για μένα ήταν η μεγαλύτερη απρέπεια προς την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού για όλους εμάς που βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι», επισήμανε στη συνέχεια.

Οι δηλώσεις της Κλειούς Δενάρδου

Δηλώσεις για το εν λόγω θέμα έκανε στην ίδια εφημερίδα και η Κλειώ Δενάρδου, η οποία ανέφερε: «Πρώτη φορά το ακούω από εσάς. Αν με καλούσαν, φυσικά και θα πήγαινα. Ντροπή τους! Γιατί εγώ δεν έχω αποσυρθεί από τιμητικές και φιλανθρωπικές συναυλίες και άλλες τέτοιες βραδιές. Και μου κάνει εντύπωση πως ο κύριος Δελαπόρτας δεν με ενημέρωσε για τη βραδιά. […] Δεν με ειδοποίησαν και λυπάμαι για αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Φτάσαμε: Πρεμιέρα για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Ζερόμ Καλουτά

Στη μάχη με τις φλόγες o Παναγιώτης Τριβυζάς -Οι φωτογραφίες από την Πάρνηθα

Συγκλονισμένη η Μαρέβα Μητσοτάκη από τις καταστροφικές πυρκαγιές

Keywords
Τυχαία Θέματα