Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Κοκκίδου: Το δώρο που της χάρισαν στο τελευταίο γύρισμα της «Μουρμούρας»

Για την απόφασή της να αποχωρήσει από την επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε η Ελένη Κοκκίδου στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως στο τελευταίο γύρισμα ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίκρισε το δώρο που της χάρισαν με αφορμή την αποχώρησή της.

Όσα είπε η Ελένη Κοκκίδου στην πρωινή εκπομπή του Mega

«Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο

πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Γι’ αυτό και τελειώνω, κάνω κύκλους. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρονών στο «Μην αρχίζει τη μουρμούρα», θέλω να δω άλλα πράγματα, θέλω να δώσω στον εαυτό μου την δυνατότητα να ξεκουραστεί. Μπαίνω πλέον στην ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων. Θέλει μια αφοσίωση αυτό», ανέφερε αρχικά η Ελένη Κοκκίδου.

Και συνέχισε: «Δεν γίνεται να κάνεις τη “Μουρμούρα” και από την άλλη να παίζεις τον “Οιδίποδα Τύραννο”. Θέλεις χρόνο και ο χρόνος ισούται με τον χώρο. Κάποιους, που δεν με έχουν δει στο θέατρο, θα τους ξενίσει. “Μα πως η Βούλα από τη “Μουρμούρα” θα παίξει την Εκάβη; Με τι φωνή;”».

Στη συνέχεια, η Ελένη Κοκκίδου αποκάλυψε πως το στο τελευταίο της γύρισμα, το υπόλοιπο cast και η ομάδα της σειράς της έκαναν δώρο μια ανθοδέσμη και ένα ξύλινο ψάρι (μουρμούρα) , με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρυλλίς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτισή του γιου της -«Έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή»

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει για τις αισθητικές επεμβάσεις -«Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι»

Καινούργιου – Τζήμερος: Χαμός στον αέρα του Alpha -Έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση η παρουσιάστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα