Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

Φέτος τον χειμώνα ανυπομονούμε πιο πολύ από ποτέ να κάνει περισσότερο κρύο για να φορέσουμε τα πανωφόρια που έχουν γίνει viral στο εξωτερικό. Γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τα αγαπημένα τους jackets και κάποια από αυτά τα έχουμε ήδη προσθέσει στην γκαρνταρόμπα μας.

Η Caroline Daur επιλέγει ένα μαύρο δερμάτινο jacket με εσωτερική επένδυση και κερδίζει τις εντυπώσεις. Η γνωστή influencer συνδυάζει το jacket της με ασορτί δερμάτινο σορτς και combat boots,

ενώ ολοκληρώνει το casual look της με μαύρο καλσόν, τοπ και τσαντάκι Louis Vuitton και διακριτικά κοσμήματα.

Η Danielle Bernstein ακολουθεί και αυτή με τη σειρά της μια παρόμοια τάση. Η γνωστή fashionista συνδυάζει το καφέ shearling jacket της με ασορτί φούστα και μαύρο πουλόβερ και δείχνει υπέροχη.

Η ίδια μας δείχνει ένα ακόμα εναλλακτικό σχέδιο jacket με shearling ταιριάζοντάς το αυτή τη φορά με τζιν παντελόνι, γκρι τοπ και western boots.

H Νegin Mirsalehi επιλέγει ένα δερμάτινο καφέ jacket με εσωτερική επένδυση και το συνδυάζει με το τζιν της, τοπ και καφέ τσάντα δημιουργώντας ένα casual look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Tα δερμάτινα jackets με εσωτερική επένδυση είναι στη λίστα με τα πιο δημοφιλή πανωφόρια της σεζόν (μαζί με τα puffer jackets). Μας αρέσουν γιατί θα μας κρατήσουν ζεστές σε κάθε θερμοκρασία και ταυτόχρονα θα δώσουν στιλ σε κάθε μας εμφάνιση. Μπορείς να συνδυάσεις το δικό σου με τζιν παντελόνι ή να δοκιμάσεις να το ταιριάξεις με ένα φόρεμα ή μίνι φούστα και στενό ζιβάγκο. Υπάρχουν πάρα πολλοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις και είναι το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι φέτος στην γκαρνταρόμπα σου.

Διαβάστε περισσότερα:

Το street look της Hailey Bieber είναι αυτό που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις εδώ και τώρα

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα- Ποιο θα επιλέξεις εσύ;

Keywords
Τυχαία Θέματα