Ζήνα Κουτσελίνη: «Εκπλήρωσα ένα όνειρο ζωής μετά από 30 χρόνια» -Φωτογραφίες

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει πολύ σύντομα με την κοινωνική εκπομπή της στo Star η Ζήνα Κουτσελίνη.

Λίγο πριν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι. Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η

ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το ταξίδι της, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε ότι εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής μετά από 30 χρόνια.

«Εκπλήρωσα οικογενειακά ένα όνειρο ζωής μετά από 30 χρόνια “αναμονής”! Τελικά είναι πολύ ψηλά για να κοιτάς χαμηλά», σημείωσε στη λεζάντα του post η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Koutselini (@zina_koutselini)

Το μήνυμα της Ζήνας Κουτσελίνη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Με αφορμή την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε πρόσφατα μία σχετική ανάρτηση στο Instagram, όπου -μεταξύ άλλων- έγραψε:  «Η επιστροφή μιας παρέας που αγαπήσατε ως παρέα! Ο Πέτρος Κουσουλός δεν θα είναι μαζί μας γιατί το επέλεξε ο ίδιος θέλοντας να συνεχίσει σε άλλους δρόμους…

Η αγάπη και η εκτίμηση αμοιβαία και πάντα η καρέκλα θα τον περιμένει ως καλεσμένο όποτε το επιθυμεί. Συνεχίζουμε το ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν οκτώ σεζόν και πάμε στην ένατη χάρη στην αγάπη σας. Σας περιμένουμε και τη νέα χρονιά στην ίδια ώρα #11:45 πμ».

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26/8

Γεράσιμος Γεννατάς για «Έρωτα Φυγά»: «Δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα καθημερινά προγράμματα»

Alpha: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Αντώνη Σρόιτερ

Keywords
Τυχαία Θέματα