Ζήνα Κουτσελίνη: Γενέθλια για την κόρη της – «Παλέψαμε πολύ για να ‘ρθει στη ζωή»

Με έναν διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη της, Έμμα, για τα γενέθλιά της! Η γνωστή παρουσιάστρια έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, η οποία σήμερα συμπληρώνει 12 χρόνια ζωής.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του Star μερικές πρόσφατες φωτογραφίες με την Έμμα ενώ για πρώτη φορά μας έδειξε ένα οικογενειακό στιγμιότυπο, που το ζευγάρι ποζάρει μαζί με την κόρη του με φόντο το ηλιοβασίλεμα

στην Πάρο.

«Είναι μια σημαδιακή ημέρα για εμένα, καθώς δεν ήξερα στην αρχή αν έπρεπε να κλάψω γιατί ενδεχομένως να είχαμε άσχημη κατάληξη με τον ερχομό της Έμμας μας ή να χαμογελάσω γιατί όλα πήγαν καλά. Βγήκε πρόωρη η Έμμα μου. Είναι πολύ πρόσφατες οι φωτογραφίες. Θέλω να της ευχηθώ χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει κι εγώ κι ο μπαμπάς της να την καμαρώσουμε σε κάθε στιγμή της ζωής της», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Όταν προβλήθηκε μία οικογενειακή φωτογραφία, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Ηλιοβασίλεμα καλοκαιριού, όταν όλοι μαζί βρεθήκαμε στην Πάρο και βγάλαμε μία αναμνηστική φωτογραφία. Είναι μεγάλη ημέρα για εμάς σαν οικογένεια, γιατί παλέψαμε πολύ για να έρθει στη ζωή μας η Έμμα μας. Δεν ξέρω αν θα είμαστε καλοί γονείς μέχρι το τέλος αλλά σίγουρα θα την έχουμε αγαπήσει πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 GNTM: Αφέθηκε ελεύθερη η νικήτρια που προκάλεσε το δυστύχημα

Πρωινό μας 12/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Βάσια Μαυράκη

 Μαύρο Ρόδο – Μιχαήλ Ταμπακάκης: Το παρασκήνιο πίσω από το πρώτο φιλί της Ελισάβετ και του Πέτρου

Keywords
Τυχαία Θέματα