Ζωή Κρονάκη: «Μου έδιναν 2% πιθανότητες να αποκτήσω δεύτερο παιδί»

Η Ζωή Κρονάκη μπορεί να παρουσίαζε τις «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ μέχρι την περσινή σεζόν, ωστόσο φέτος ανέλαβε τα ηνία η Τζένη Θεωνά και η Ζωή Κρονάκη πήγε ως καλεσμένη μιλώντας για τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι οι γιατροί της είχαν δώσει ελάχιστες πιθανότητες να συλλάβει παιδί και συνεπώς, όταν έμεινε έγκυος για πρώτη φορά αποτέλεσε έκπληξη για όλους.

Όσον αφορά στη δεύτερη κύηση, η Ζωή Κρονάκη είχε

αποκλείσει το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος, μιας και οι γυναικολόγοι της έδιναν ποσοστό 2%. Όταν, λοιπόν, συνέβη το κατάλαβε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς δεν πίστευε ότι μπορεί να συμβεί.

«Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου είχα δύσκολη γνωμάτευση από τους γιατρούς. Πριν προχωρήσουμε με τον Τάσο στην απόκτηση του πρώτου παιδιού είχαμε κάνει κάποιες εξετάσεις και μου είχαν πει ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα στο να συλλάβω.

Βέβαια, η κόρη μου ήρθε στη ζωή μας  πολύ γρήγορα και ήταν ένα τεράστιο δώρο. Έμαθα ότι είμαι έγκυος στην Κρίστα μετά από εννιά μήνες γνωριμίας με τον Τάσο. Ήταν τεράστια έκπληξη!», ήταν τα πρώτα λόγια της Ζωής Κρονάκη.

Και συνέχισε, περιγράφοντας πως έμαθε για τη δεύτερη κύηση: «Είχαμε σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα να αποκτήσουμε παιδί. Από τον πρώτο μήνα συζητούσαμε με τον σύζυγό μου για να κάνουμε παιδί. Το παράδοξο ήταν στον Γιώργο, όμως, που οι γιατροί μας έδιναν πιθανότητες 2% να μείνω έγκυος.

Στο σπίτι μας φτιάξαμε ένα δωμάτιο γιατί είχαμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω δεύτερο παιδί. Είχα 2,5 μήνες καθυστέρηση και έκανα το τεστ και ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Χατζίδου για Μαρία Κορινθίου: «Με πήρε τηλέφωνο και το εκτίμησα αλλά μετά άφησε κάτι να αιωρείται»

 Έλενα Χριστοπούλου για Νίκο Μουρατίδη: «Γιατί να με γνωρίζει; Είναι απαραίτητο;»

 Σοφία Αλιμπέρτη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Keywords
Τυχαία Θέματα