Tototheo Maritime: Ολιστική προσέγγιση στις λύσεις για τη ναυτιλία

Η TototheoMaritime, κορυφαία παγκόσμια πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών και ναυτιλιακής τεχνολογίας, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την παρουσία της στο πρόσφατο Διεθνές Συνέδριο«Maritime Cyprus2023».

Με μια δυναμική και διαδραστική παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών της, και τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας σε διάφορα πάνελ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, υπογραμμίστηκε η ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας που στοχεύει στην αριστεία και την ηγετική σκέψη στον τομέα της ναυτιλίας.

Σε

έναν εκθεσιακό χώρο με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή αισθητική και την τεχνολογική υπεροχή, η Tototheo Maritime παρουσίασε τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της, ενώ παράλληλα έδωσε το δικό της στίγμα σε σχέση με το μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας που συμβαδίζει με το όραμα της εταιρείας. Εστιάζοντας στην εμπειρογνωμοσύνη της ως πάροχος υπηρεσιών συνδεσιμότητας, και ως integrator, παρουσιάστηκε η ολιστική προσέγγιση της Tototheo Maritime στις ναυτιλιακές λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλη τη γκάμα υπηρεσιών και συνεργασιών της Tototheo όπως: 3G/4G/5G (Σύνδεση στη Στεριά), Starlink (Διαδικτυακή Σύνδεση μέσω Δορυφόρου LEO), Iridium&Inmarsat (Υπηρεσίες L-Band), Inmarsat (Λύσεις Ka-band) και TMFlexSuite (Σύνδεση στη Συχνότητα KU).

Σε μια εντυπωσιακή επίδειξη, η Tototheo Maritime παρουσίασε την κεραία Starlink. Αυτή η απευθείας επαφή πρόσφερε στους επισκέπτες μια πρωτοφανή ευκαιρία να εξοικειωθούν με την ευρυζωνική υπηρεσία διαδικτύου Starlink. Επιπλέον, μια διαδραστική οθόνη παρουσίαζε ένα πλοίο εξοπλισμένο με τις υπηρεσίες της Tototheo, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της εταιρείας. Οι επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο της Tototheo είχαν την ευκαιρία επίσης να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με τη χρήση του TM 360VR. Φορώντας γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, βρέθηκαν σε ένα demoπλοίο, απολαμβάνοντας το όραμα της Tototheo για τις ναυτιλιακές εμπειρίες του αύριο.

Η παρουσία της TototheoMaritimeεπιβεβαίωσετον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει ως κορυφαία παγκόσμια πάροχος δορυφορικών υπηρεσιών και ναυτιλιακής τεχνολογίας. Η συμβολή της στα πάνελ συζητήσεων του Συνεδρίου ήταν ουσιαστική. Συγκεκριμένα, η COO της εταιρείας Natalia Bury Loyal ηγήθηκε των συζητήσεων με θέμα “Διαφορετικότητα, ποικιλομορφία: Οδηγός για αναβάθμιση δεξιοτήτων στην σύγχρονη ναυτιλία”. Στη συνέχεια, η co-CEOτης Tototheo Maritime Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου ανέλαβε τον συντονισμό συζήτησης με θέμα “Οι Θάλασσες του Μέλλοντος: Προώθηση της Ναυτιλιακής Τεχνολογίας για Αυξημένη Ασφάλεια”. Η κα Παναγιώτου Θεοδοσίου ανέλαβε επίσης την εισαγωγική ομιλία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου CSNICT, ενώ η κα Bury Loyal απευθύνθηκε στους συμμετέχοντες για τη ψηφιακή μετάβαση, την τεχνητή νοημοσύνη και τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν ήδη επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και τον ανταγωνισμό στις επιχειρήσεις του κλάδου.

Η παρουσία της Tototheo Maritime στο “Maritime Cyprus 2023” αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της ηγετικής θέσης που κατέχει στις ναυτιλιακές λύσεις συνδεσιμότητας και του οράματος της για το μέλλον.

Διαβάστε ακόμη

Τι απέγιναν οι δράσεις της «Έκθεσης Πισσαρίδη» – Πού βρισκόμαστε τρία χρόνια μετά (pic)

Το πλάνο ανάπτυξης της Jumbo εν μέσω αναταράξεων και τα μελλοντικά μερίσματα

Νέος γύρος μακροχρόνιων μισθώσεων για τέσσερα ΞΕΝΙΑ από Κρήτη μέχρι Ξάνθη (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα