Αυτή είναι η ''Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία» για το 2016

Η Etihad Airways κέρδισε το βραβείο της «Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας» στα 23α World Travel Awards (WTA) στην επίσημη τελετή του 2016, κατακτώντας για 8η συνεχή χρονιά το συγκεκριμένο τίτλο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις Μαλβίδες, με προσκεκλημένους τους κορυφαίους παράγοντες του

κλάδου καθώς και εκπροσώπους από διεθνή μέσα.


Επιπροσθέτως, η Etihad Airways έλαβε το βραβείο του «Κορυφαίου Αερομεταφορέα για την Πρώτη Θέση». Η εξυπηρέτηση και φιλοξενία που προσφέρει η εταιρεία στους επιβάτες της Πρώτης Θέσης έχουν επανειλημμένα ψηφιστεί ως οι καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο από κορυφαίους δημοσιογράφους του κλάδου, συμβούλους ερευνών, καθώς και από πελάτες μέσα από έρευνες που έχουν διεξαχθεί. Τα World Travel Awards θεωρούνται τα Όσκαρ της τουριστικής βιομηχανίας, με ψήφους άνω των 1,2 εκατομμύριών κατά τη διάρκεια του Grand Tour 2016, από εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μέσα από τη βιομηχανία του τουρισμού αλλά και το ευρύτερο κοινό.


Τα βραβεία σηματοδότησαν μια βαρυσήμαντη χρονιά για την Etihad Airways, η οποία γιόρτασε μια σειρά από σημαντικές βραβεύσεις στην πορεία της μέχρι να αναδειχτεί ως ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών και φιλοξενίας παγκοσμίως. Επιπροσθέτως, τα τελευταία χρόνια, ο εθνικός αερομεταφορέας έχει κερδίσει πολλά βραβεία που αφορούν την Πρώτη Θέση της, με πιο πρόσφατα την απόκτηση των βραβείων «Καλύτερη Πρώτη Θέση», «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία μεγάλων αποστάσεων στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική», και «Καλύτερο Σαλόνι Αναμονής στη Μέση Ανατολή» για το εντυπωσιακό lounge & Spa της Πρώτης Θέσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, διανθίζοντας έτσι τον μακρύ κατάλογο των μεγάλων παγκόσμιων βραβείων που κατέχει.


Ο Πρόεδρος των World Travel Awards, κ. Graham Cooke δήλωσε:
«Οι ψηφοφόροι των World Travel Awards, από το χώρο της βιομηχανίας του ταξιδιού καθώς και μέσα από το ευρύτερο κοινό, έχουν αναγνωρίσει, για 8η συνεχή χρονιά, τον Διεθνή Αερομεταφορέα του Άμπου Ντάμπι, ως τον καλύτερο αερομεταφορέα παγκοσμίως, η οποία είναι μια τιμητική διάκριση.»


Η Etihad Aviation Group (EAG) είναι ένα διαφοροποιημένο παγκόσμιο γκρουπ εταιρειών αεροπορίας και τουρισμού που αποτελείται από τέσσερα επιχειρηματικά τμήματα – την Etihad Airways, τον εθνικό αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, την Etihad Airways Engineering, τη Hala Group και την Airline Equity Partners. Ο Όμιλος έχει επενδύσεις μειοψηφίας σε επτά αεροπορικές εταιρείες: την airberlin, την Air Serbia, την Air Seychelles, την Alitalia, τη Jet Airways, τη Virgin Australia, και την Darwin Airline με έδρα της την Ελβετία, με το εμπορικό Etihad Regional.


Από τη βάση της, το Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways πετάει, ή έχει ανακοινώσει σχέδια για την εξυπηρέτηση, 117 επιβατών και φορτίου στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική. Η αεροπορική εταιρεία έχει ένα στόλο από 122 Airbus και Boeing αεροσκάφη, καθώς και 204 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων 71 Boeing 787, 25 Boeing 777X, 62 Airbus Α350 και 10 Α380 Airbus.

Keywords
Τυχαία Θέματα