Δείτε τι κάνει ο Μπιλ Γκέιτς στον ελεύθερο χρόνο του

Οι δισεκατομμυριούχοι είναι γεγονός πως μπορούν να παρατήσουν κυριολεκτικά οποιαδήποτε δουλειά ή οποιαδήποτε ευθύνη και απλά να χαλαρώσουν.

Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς σίγουρα δεν είναι από αυτούς τους ανθρώπους. Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από την εταιρεία τεχνολογίας το 2008, δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο και στο Ίδρυμα Bill &

Melinda Gates.

Όταν δεν ξυπνάει στα δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο για συνέδρια, ομιλίες ή άλλες συναντήσεις, ανοίγει τα μάτια του σε ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια του κόσμου.

Στην Medina της Ουάσιγκτον, το απίστευτο ακίνητο των 6.100 τ.μ. εκτιμήθηκε στα 154 εκατομμύρια δολάρια το 2015.

Σύμφωνα με το Forbes, το ακίνητο διαθέτει πισίνα 18μ. με υποβρύχιο ηχοσύστημα, τραπεζαρία με επιφάνεια 93 τ.μ. και ιδιωτική βιβλιοθήκη με θολωτή οροφή.

Οι New York Times ισχυρίζονται ότι ο κ. Gates προτιμά να ξεκινάει τη μέρα του στο ιδιωτικό του γυμναστήριο του ''με ένα φαρδύ μπλουζάκι, σορτς, αθλητικά παπούτσια και μαύρες κάλτσες μέχρι το γόνατο". Καθώς τρέχει στο διάδρομο για μια ώρα, παρακολουθεί DVDs από εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Ακόμα, όταν δεν δουλεύει, ο κ. Gates λέει ότι του αρέσει να γυρνάει: "Μου αρέσει να παίζω τένις. Επίσης, είμαι ένας δεινός bridge. Μου αρέσει να επισκέπτομαι με τα παιδιά μου εργοστάσια παραγωγής ενέργειας, την Ανταρκτική και άλλα ενδιαφέροντα μέρη''.

Keywords
Τυχαία Θέματα