Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ

18:49 10/12/2023 - Πηγή: iHunt
Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ

Ένα θλιβερό περιστατικό, που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός ομοσπονδιακού θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ, έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε δασική περιοχή στο Άρμα Βοιωτίας.

Ομάδα ομοσπονδιακών θηροφυλάκων της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος από τη Θήβα, τη Μαλεσίνα, Αίγινα, Λειβαδιά και Μέγαρα, σε περιπολία σε δασική περιοχή στο Άρμα του νομού Βοιωτίας αντιλήφθηκαν ότι ένα άτομο κυνηγούσε παράνομα τσίχλες με χρήση ηχομιμητικής συσκευής.

Ο ένας από τους θηροφύλακες πλησίασε τον «κυνηγό»

και διαπίστωσε ότι θήρευε παράνομα τσίχλες με τη βοήθεια κράχτη. Όταν ο θηροφύλακας ζήτησε το όπλο και την άδεια θήρας από τον λαθροθήρα, εκείνος έστρεψε το όπλο προς τον θηροφύλακα λέγοντας του «θα σε σκοτώσω». Αμέσως ο θηροφύλακας αντέδρασε και προσπάθησε να αφοπλίσει τον λαθροθήρα. Ο λαθροθήρας χτύπησε τον θηροφύλακα και ήταν τόσο μεγάλη η μανία του που χρειάστηκε η παρέμβαση και των άλλων δυο θηροφυλάκων για να ακινητοποιηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :Λύκος στη Μονεμβασιά ; ….VIDEO

Ένα θλιβερό περιστατικό, που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός ομοσπονδιακού θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ,

Τελικά μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Τανάγρας όπου και κρατείτε για να περάσει αύριο αυτόφωρο.

Εκτός από τη μήνυση για λαθροθηρία με τη χρήση ημομιμητικής συσκευής, του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.900 ευρώ για παραβάσεις του νόμου για τα ζώα συντροφιάς (είχε μαζί του ένα επανιέλ) και φυσικά θα περάσει αύριο το πρωί αυτόφωρο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

The post Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος θηροφύλακα της Δ’ ΚΟΣΕ appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόπειρα, Δ’ ΚΟΣΕ,apopeira, d’ kose