Του επιτέθηκε ο σκύλος του, την ώρα της ερωτικής επαφής

07:54 23/12/2023 - Πηγή: iHunt
Του επιτέθηκε ο σκύλος του, την ώρα της ερωτικής επαφής

Ένας 32χρονος στη Βρετανία δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο του, την ώρα που έκανε σεξ με τη σύντροφό του. Τώρα, δικαστήριο έδωσε εντολή για τη θανάτωση του ζώου.

Ο σκύλος είναι American XL Bully, φυλή που απαγορεύτηκε στη Βρετανία. Ο 32χρονος Σκοτ Θάρστον δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο στο σπίτι του, στις 2 Αυγούστου.

Αρχικά, ο 32χρονος καβγάδισε με τη σύντροφό του, Λιάν Μπελ. Την ώρα που άρχισαν να κάνουν σεξ, ο σκύλος- ο Χανκ που είναι δύο ετών- επιτέθηκε στον άνδρα και τον δάγκωσε στο χέρι και το πηγούνι.

Η Λιάν Μπελ κάλεσε την αστυνομία. Σε βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο, εκείνη ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς: «Έχω τέσσερα παιδιά. Αγαπώ τον σκύλο, αλλά δεν μπορώ να τον έχω κοντά στα παιδιά μου».

Στις 19 Αυγούστου η αστυνομία πήρε τον σκύλο από το σπίτι της οικογένειας και το ζώο έκτοτε βρίσκεται σε κλουβί σε αστυνομικές εγκαταστάσεις. Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος της αστυνομίας- η οποία ζήτησε τη θανάτωση του σκύλου- ανέφερε ότι το περιστατικό θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ χειρότερα και- αν επιστρέψει το ζώο στο σπίτι- την επόμενη φορά μπορεί να επιτεθεί σε ένα από τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Πόρισμα ΕΛΑΣ : Δεν κακοποιήθηκε από άνθρωπο ο σκύλος στην Αράχωβα

Από την άλλη, ο δικηγόρος του Θάρστον είπε στο δικαστήριο ότι ο σκύλος θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι με τις κατάλληλες προβλέψεις, καθώς δεν είχε υπάρξει κανένα ανησυχητικό περιστατικό στο παρελθόν.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε τη θανάτωση του ζώου, δίνοντας περιθώριο τουλάχιστον 28 ημερών για την κατάθεση έφεσης. Στην απόφαση το δικαστήριο επικαλέστηκε την ανησυχία για την ασφάλεια, λόγω των παιδιών.

Από τις 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι σκύλοι της φυλής XL bully στη Βρετανία πρέπει να έχουν φίμωτρο και λουρί σε δημόσιους χώρους. Από την 1η Φεβρουαρίου 2024 θα είναι παράνομο να έχει κάποιος τέτοιο σκύλο, εκτός αν εξασφαλίσει εξαίρεση.

Με πληροφορίες από BBC – Lifo

The post Του επιτέθηκε ο σκύλος του, την ώρα της ερωτικής επαφής appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα