Τρομαγμένο αγριογούρουνο «ξεριζώνει» σιδερένια καγκελόπορτα…VIDEO

18:53 5/2/2022 - Πηγή: iHunt

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένα τρομαγμένο αγριογούρουνο γκρεμίζει σιδερένια καγκελόπορτα για να γλιτώσει από έναν πολυσύχναστο κήπο, στην ανατολική Κίνα.

Το παράξενο βίντεο τραβήχτηκε στην πόλη Χουζού της επαρχίας Ζχεζιάνγκ στην Κίνα, στις 11 Δεκέμβρη και δείχνει την τρομερή δύναμη του αγριογούρουνου.

Ο αγριόχοιρος τρόμαξε από την κόρνα ενός φορτηγού που περνούσε κι έσπασε τη σιδερένια εξώπορτα ενός σπιτιού, προτού πηδήσει στους θάμνους για να ξεφύγει.

Άνθρωποι τρέχουν να γλιτώσουν από αγριογούρουνο που κατέβηκε σε πόλη στην Κίνα – Sputnik Ελλάδα,

1920, 04.09.2021

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες να εντυπωσιάζονται από τη δύναμη του άγριου ζώου, που σώριασε πανεύκολα τη βαριά σιδερένια καγκελόπορτα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είδε την πόρτα διαλυμένη και δεν μπορούσε να φανταστεί τι είχε συμβεί.

Μόνο όταν είδε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κατάλαβε τι είχε συμβεί και πραγματικά σοκαρίστηκε από την παντοδυναμία του αγριόχοιρου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι τοπικές Αρχές προειδοποιούν ότι τα αγριογούρουνα έχουν προκαλέσει εκτεταμένες καταστροφές σε αγροτικές περιοχές τελευταία, ενώ έχουν αναφερθεί και αρκετοί τραυματισμοί ανθρώπων που βρέθηκαν στο διάβα τους.

Δείτε το βίντεο:

The post Τρομαγμένο αγριογούρουνο «ξεριζώνει» σιδερένια καγκελόπορτα…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα