Ξέρει ο κ. Αμυράς ότι στα Γιάννενα οι λύκοι εξοντώνουν τσομπανόσκυλα και κυνηγόσκυλα;….

20:36 7/2/2022 - Πηγή: iHunt

Τον λύκο έχουμε μέσα στις αυλές της Αθήνας να αρπάζει σκυλάκια από τα χέρια των παιδιών, τον ντορό του ψάχνουν διάφοροι πονηροί που καμώνονται κιόλας τους ειδικούς.

Δεν ξέρουν, μας λένε με σοβαρότητα, αν είναι λύκος με κέρατα, με πέταλα, μαύρος, κακός, μονόλυκος ή με παρέα και πρέπει να το μελετήσουν το θέμα από επιστημονικής πλευράς. Μπορεί να είναι κανένα πρόβατο που ντύθηκε λύκος οπότε δεν πρέπει να δίνουμε και τόση σημασία λέω εγώ.. Σκυλιά εξ άλλου έφαγε ο λύκος όχι παιδιά, για την ώρα. Και μάλιστα αδέσποτα, γλύτωσε

και ο δήμαρχος το τσιπάρισμα.

Και καλά τα διάφορα βιγκανοφευγάτα στην Αθήνα που νομίζουν ότι ο λύκος ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ μαρούλια και λάχανα για τροφή, ο υπουργός

Περιβάλλοντος που πάει ξυπόλητος στα αγκάθια και μπλέκεται με ντορούς στο χιόνι που δεν μπορούν να καταλάβουν, οι ειδικοί, αν είναι από λύκο ή από χελώνα?

Και τον βάζουν μπροστά να λέει τα τρελά ότι δεν ξέρουμε αν ο λύκος είναι λύκος. Μέχρι τώρα έδειξε ότι δεν πατάει σε μπανανόφλουδες και γλύτωσε ένα σωρό ντράβαλα που σπέρνουν οι ειδικοί, ας προσέχει γιατί η στραβή στη δική του βάρδια μπορεί να περιλαμβάνει επικίνδυνες καταστάσεις. Με λύκους έχει να κάνει όχι με κρασπεδοχελώνες.

Από τα σκυλάκια μέχρι τα παιδάκια μια δαγκωματιά δρόμος είναι και στις αυλές των σπιτιών δεν υπάρχουν μόνο σκυλιά που τα τρώει ο λύκος, υπάρχουν και παιδάκια. Και ο λύκος δεν παίζει τρίλιζα, κρέας ψάχνει να βρεί και μάλιστα το πιο εύκολο. Ας ρωτήσει ο κος Αμυράς κατά τα Γιάννενα μεριά τους τσομπαναραίους της περιοχής του για να του εξηγήσουν τα περί του λύκου φωνήεντα και ας αφήσει τους ειδικούς να ψάχνουν τον ντορό στον Διόνυσο και στην Εκάλη.

Να έχει όμως κατά νού ότι αν του κάτσει η στραβή στη βάρδια του, όλοι θα κάνουν τον ανήξερο και θα στρίβουν σαν τον Ιαβέρη στις ειδικές της Πάρνηθας. Ο Υπουργός θα ευθύνεται, μόνος του, και μακάρι να είναι μόνο για σκυλιά που έφαγε ο λύκος, γιατί μετά θα τον φάει η μαρμάγκα.

Αν δεν μπορεί να βρεί τους τσομπάνηδες στα Γιάννενα, μια και είναι μακριά από την Εκάλη, ας ρωτήσει και κανέναν άλλο ειδικό από Γερμανία, Ελβετία και λοιπά υπανάπτυκτα κράτη της Ευρώπης για το πώς λύνουν το θέμα των λύκων οι δικοί τους Υπουργοί. Και δεν γίνονται ανέκδοτα να ψάχνουν ντορό όταν ο λύκος τρώει τα σκυλιά των παιδιών.

Πρέπει να μπεί μέσα στο Μώλ της Κηφισιάς ο λύκος για να τον αναγνωρίσουν επιτέλους οι ειδικοί ή θα μας πουν τότε ότι λόγω Αποκριάς δεν υπάρχει πρόβλημα, καρναβάλι είναι και όχι λύκος.

Γενικώς κύριε Υπουργέ η Αποκριά είναι επικίνδυνη περίοδος…Φλάξ’ που θα σ’ έλεγαν εκεί ψηλά κατά τη Φούρκα. Και το πρώτο που θα άρπαζαν οι τσομπαναραίοι που σε έστειλαν στη Βουλή και στο Υπουργείο, αν άκουγαν ότι μπήκε λύκος στο μαντρί ,πόσο μάλλον στη αυλή, θα ήταν μια φούρκα από γάβρο.
Φλάξ’ Υπουργέ μου από ειδικούς και λύκους. Φλάξ’…Και από τις φούρκες. Ειδικά όταν είναι από γάβρο. Γιατί αν σου κάτσει η στραβή στη βάρδια, εσένα θα πάρουν με τις φούρκες, και όχι μόνο οι Γιαννιώτες, οι ειδικοί θα κάνουν τον ανήξερο.

ΥΓ. Δεν πιστεύω να θέλεις να στείλεις τον Λύκο κατά Γιάννενα μεριά για να γλυτώσει ο Διόνυσος και η Εκάλη. Μαύρος Λύκος που σε έφαγε Υπουργέ μου.

Le Chasseur

The post Ξέρει ο κ. Αμυράς ότι στα Γιάννενα οι λύκοι εξοντώνουν τσομπανόσκυλα και κυνηγόσκυλα;…. appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέρει, Αμυράς, Γιάννενα,xerei, amyras, giannena