6 χρόνια People! Δέσποινα Βανδή: «Τι άλλαξε στη ζωή μου ύστερα από το πρώτο μου εξώφυλλο στο περιοδικό»

07:20 15/6/2019 - Πηγή: People

Το People συμπληρώνει έξι χρόνια ζωής και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πρόσωπα πρώτης γραμμής που μας τιμά με την εμπιστοσύνη της. Συζητάμε για το πρώτο της εξώφυλλο, τον Νοέμβριο του 2013, και όσα θυμάται από τότε. «Τι έχει αλλάξει μέσα σου;» τη ρωτάω, «Μεγάλωσα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!» απαντά αφοπλιστικά.

Ένα από αυτά είναι και πως και τα παιδιά της μεγαλώνουν. Η 15χρονη πλέον Μελίνα («Με έχει περάσει ήδη στο ύψος, είναι 1,73 μ. κι εγώ 1,68 μ.» δήλωνε στη Γωγώ Θωμά σε συνέντευξη στο InStyle) αυτή τη στιγμή περνάει την

κρίσιμη εφηβική ηλικία, που έχει πολλά «κάτω και πάνω». Η διαχείριση αυτή δεν είναι εύκολη για καμία μητέρα. «Τα γνωρίζω τα μονοπάτια της εφηβείας. Έχω περάσει, άλλωστε, κι εγώ από αυτά! Είναι, θεωρώ, ένα πολύ σημαντικό στάδιο της ενηλικίωσης κάθε ανθρώπου. Έχω πολύ καλή σχέση με την κόρη μου!» προσθέτει. Η ίδια περιγράφει τη Μελίνα ως δυναμική, έξυπνη, ένα κορίτσι με αυτοπεποίθηση, που «δεν έχει καμία σχέση με εμένα στην εφηβεία».

Υπάρχει όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό και στις δύο: η ωραία φωνή. «Έχει θεία φωνή, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν θα ακολουθήσει αυτή την καριέρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είμαι δίπλα της σε οτιδήποτε και αν αποφασίσει πως της ταιριάζει» λέει η Δέσποινα και η κουβέντα πηγαίνει στα social media και την ανησυχία που μπορεί να έχει κάθε γονιός για αυτά. «Δεν τσεκάρω τι ποστάρει, με την έννοια του ελέγχω, ωστόσο βλέπω τι ανεβάζει κατά καιρούς» σημειώνει με νόημα για την εμπιστοσύνη που έχει σε εκείνη.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο 15/6, μαζί με το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα