GNTM 2: Η έκπληξη για τις 3 παίκτριες που επέστρεψαν

10:06 27/11/2019 - Πηγή: People

Μια εντελώς ανατρεπτική εβδομάδα ήταν αυτή για το GNTM 2, τόσο για το κοινό όσο και για τις ίδιες τις παίκτριες. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τη Βίκυ Καγιά να λέει στις 3 υποψήφιες πως είναι και οι 3 για να φύγουν, αλλά τελικά δεν αποχώρησε καμία. Στο επεισόδιο της Τρίτης δεν ήταν κάποια αποχώρηση που προκάλεσε έκρηξη συναισθημάτων, αλλά προσθήκες. Τρεις τον αριθμό.

Εδώ και καιρό είχε διαρρεύσει πως στην πορεία του παιχνιδιού, κι όταν οι κοπέλες θα ήταν 9, θα έμπαιναν στο παιχνίδι 3 που είχαν

αποχωρήσει. Βίκυ Καγιά, Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ υποδέχτηκαν τις 9 διαγωνιζόμενες σε έναν χώρο για την δοκιμασία που ήταν μια φωτογράφιση για εξώφυλλο γνωστού γυναικείου περιοδικού.

Πριν προχωρήσουν στη φωτογράφιση, είδαν να εμφανίζονται μπροστά τους η Ελευθερία, η Εμμανουέλα και η Πόπη που είχε φύγει πολύ νωρίς. Μόλις τις είδαν όλες ούρλιαξαν από χαρά και τις αγκάλιασαν. Είναι ενδεικτικό πως η Ασημίνα με την Κάτια ομολόγησαν πως δεν κατάλαβαν εξ αρχής πως οι κοπέλες θα επιστρέψουν στο παιχνίδι. Θεώρησαν πως τις έφεραν μόνο για τη δοκιμασία.


Αξίζει να αναφερθεί πως οι τρεις που επέστρεψαν το κέρδισαν με την απόδοσή τους σε μια δοκιμασία για casting σε περιοδικό μόδας, όπου συμμετείχαν όσες είχαν αποχωρήσει μέχρι το χθεσινό επεισόδιο, εκτός από τη Σουζάνα και τη Μαρτίνα που έλειπαν. Η Σουζάνα γιατί είχε ήδη πάρει τη δεύτερη ευκαιρία και η Μαρτίνα γιατί είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.


Τελικά αυτή που αποχώρησε ήταν η Εμμανουέλα, η οποία δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα