Game of Thrones: Κυκλοφόρησε κομμένη σκηνή από το επεισόδιο της μάχης με τους White Walkers

17:53 2/12/2019 - Πηγή: People

Ήταν ίσως το μόνο επεισόδιο που δεν προκάλεσε αντιδράσεις και δεν ενόχλησε το κοινό για τον τρόπο που στήθηκε. Ο λόγος για το τρίτο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones, το επεισόδιο με τη μάχη απέναντι στους White Walkers. Εκεί είδαμε την Άρυα να σκοτώνει τον Night King και να σώζει όλους τους ανθρώπους. Είδαμε δεύτερους ρόλους να πεθαίνουν. Είδαμε όμως και κάποιους

να παίρνουν μια ακατανόητη επιλογή και παρόλα αυτά να επιβιώνουν.

Ο Τύριο, η Σάνσα, ο Βάρυς, η Μισάντεϊ, η Γκίλ και μερικοί ακόμα που δεν είναι για το πεδίο της μάχης, επέλεξαν να πάνε στις κατακόμβες του Γουίντερφελ για να κρυφτούν. Εκεί βέβαια υπάρχουν θαμμένοι νεκροί. Τους οποίους νεκρούς μπορεί να αναστήσει ο Night King. Πολύ γρήγορα είδαμε ζόμπι να σκάνε από τους τοίχους και φυσικά η κρύπτη, το καταφύγιο να μετατρέπεται σε πεδίο θανάτου.

Μια από τις απορίες ήταν πως κατάφεραν όλοι οι προαναφερόμενοι να τη βγάλουν καθαρή, χωρίς να απαιτηθεί να σκοτώσουν κάποιο από τα ζόμπι. Κάποιες απαντήσεις φαίνεται να λύνει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και δείχνει μια από τις κομμένες σκηνές της 8ης σεζόν του Game of Thrones.


Το εν λόγω βίντεο ήρθε ως teaser της κυκλοφορίας της σεζόν σε blu ray, όπου θα υπάρχει μπόλικο υλικό με κομμένες σκηνές.

Keywords
Τυχαία Θέματα