Χρήστος Μάστορας: «Παραμένω αθεράπευτα ντροπαλός»

12:04 3/11/2019 - Πηγή: People

Έφτασε στο ραντεβού μας, χαμογελαστός, αλλά και με μια σχετική συστολή. Είναι η πρώτη φορά που τον έβλεπα από κοντά και ομολογώ πως ο Χρήστος  είναι από αυτές τις «clean cut» προσωπικότητες, με ένα «καθαρό» πρόσωπο και ένα εξίσου φωτεινό βλέμμα, που δεν σου αφήνει περιθώρια να μην το συμπαθήσεις. Απεναντίας, αν αισθανθεί άνετα, αφήνει περιθώρια να τον γνωρίσεις καλύτερα ώστε να μάθεις τι κρύβεται πίσω από τον Χρήστο Μάστορα, τον lead singer του συγκροτήματος Μελιsses. Τον Χρήστο που γεννήθηκε στο Βοδίνο Δρόπολης τον Νοέμβριο του 1986.

«Το Βοδίνο είναι ο τόπος καταγωγής μου. Κι εκεί είναι η Ελλάδα μας», προσθέτει εκείνος, ενώ μου εξηγεί πως τρία χρόνια μετά, η οικογένεια Μάστορα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, σε ένα σπίτι στα Πετράλωνα.

«Σαν χαρακτήρας ήμουν πάντα εσωστρεφής»

Μεγάλωσε σε μια ιδιαίτερα δεμένη οικογένεια, ενώ οι πρώτες εικόνες από την παιδική του ηλικία καθόρισαν κατά κάποιον τρόπο την μετέπειτα πορεία του στη μουσική. «Αν και δεν φημίζομαι για την καλή μου μνήμη, υπάρχει μια φωτογραφία που στιγμάτισε όλη μου τη ζωή. Σε αυτή τη φωτογραφία είναι ο πατέρας μου που παίζει κιθάρα, με εμένα να είμαι σχεδόν κρεμασμένος από το μπράτσο της ηλεκτρικής κιθάρας. Αργότερα, ο πατέρας μου, μου εξήγήσε πως η συγκεκριμένη κιθάρα είναι custom, δηλαδή είχε φτιαχτεί εξολοκλήρου από εκείνον. Ο πατέρας μου είχε σπουδάσει στο πολυτεχνείο Μηχανικός Μεταλλείων, αλλά η μουσική και το τραγούδι ήταν το χόμπι του. Βέβαια δεν ήταν τόσο καλός όσο εγώ», λέει με χιούμορ.

Μολονότι ο πατέρας του ήθελε να τον γράψει στο ωδείο για να μάθει πιάνο, ο Χρήστος αντιδρά και του ζητάει να ξεκινήσει μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας. Κι ενώ όλα τα αγοράκια της ηλικίας του παίζουν μπάλα και κρυφτό, εκείνος είναι στο δωμάτιό του, φτιάχνει μουσικές και ξεκινάει δειλά δειλά να ανακαλύπτει τον συναρπαστικό κόσμο της μουσικής μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα που είχε βάλει στον υπολογιστή του. «Πιτσιρικάς είχα ως πρότυπο το συγκρότημα των Deep Purple. Ήθελα να γίνω μεταλάς. Ουσιαστικά ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε με φίλους μπάντες και από το λύκειο κιόλας εμφανιζόμασταν σε μουσικές σκηνές, χωρίς βέβαια να πληρωνόμαστε», συμπληρώνει.

Η πρώτη του μπάντα ονομάζεται True Illusion είναι μια metal band, ενώ λίγο καιρό αργότερα μαζί με φίλους δημιουργούν το συγκρότημα Crazy Lazy. «Σε αυτό το γκρουπ τραγουδούσαμε covers άλλων συγκροτημάτων και όταν εμφανιζόμασταν σε μαγαζιά, μαζεύαμε τους φίλους μας, οι οποίοι ήταν κι εκείνοι που μας πλήρωναν κατά κάποιο τρόπο, διότι τα μαγαζιά δεν μας έδιναν σταθερά λεφτά, παρά μόνο κάποια ποσοστά από τον κόσμο που θα μαζεύαμε», εξηγεί και συνεχίζει.

«Σαν χαρακτήρας ήμουν πάντα εσωστρεφής. Το ότι κατάφερα να ανέβω πάνω στη σκηνή και να τραγουδήσω ήταν ένα θαύμα, δεν ξέρω πως έγινε. Φαντάσου πως όταν ερχόταν κόσμος στο σπίτι, κλειδωνόμουν στο δωμάτιο για να μην πω καλησπέρα. Ήμουν πολύ ντροπαλός και παραμένω ακόμα αθεράπευτα ντροπαλός. Θα πρέπει να χαλαρώσω πολύ, ώστε να ανοιχτώ και να μιλήσω σε κάποιον για μένα», λέει με ειλικρίνεια.

«Παίδεψα αρκετά τους γονείς μου»

Εξίσου ντροπαλός ήταν και ως μαθητής στο 33ο Λύκειο στο Κουκάκι, όπου πήγαινε σχολείο. «Στο σχολείο με άκουσαν να τραγουδάω για πρώτη φορά στη δευτέρα λυκείου σε μια γιορτή που είχαμε κάνει για το Πολυτεχνείο. Είχα τραγουδήσει το Imagine και έπαθαν πλάκα οι συμμαθητές μου, διότι δεν τον περίμεναν». Στο σχολείο επίσης πήγαινε πάντα διαβασμένος, καθότι δεν ήθελε ποτέ να τον σηκώσει καθηγητής και να μην ξέρει το μάθημα.

«Όταν με φώναζαν οι καθηγητές, με έπιανε κρύος ιδρώτας. Ήμουν από τους καλούς μαθητές, αλλά μέχρι την Τρίτη Λυκείου, οι βαθμοί άρχισαν να πέφτουν σαν τα Boeing που πάνε για προσγείωση. Θυμάμαι πως ο καθηγητής των θρησκευτικών μου έλεγε ‘’Μάστορα, ξεκίνησες από ψηλά και έφτασες να ξηλώνεις τις κεραίες στις πολυκατοικίες’’. Ήμουν μαθητής του 18, αλλά στην Τρίτη Λυκείου έβγαλα μέσο όρο 16. Ήμουν από τους μαθητές που δεν άνοιγαν εύκολα βιβλίο στο σπίτι. Τα έπαιρνα από την  παράδοση». Τελειώνοντας το σχολείο, ήταν σίγουρος για την επιλογή του: Να γίνει μουσικός και τραγουδιστής. Ωστόσο, για χάρη των γονιών του έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και με την δεύτερη πέρασε στο ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα οινολογίας.

«Παίδεψα αρκετά τους γονείς μου. Ο πατέρας μου ήθελε να είμαι καλός μαθητής και πρώτος σε ό,τι κι αν κάνω. Ουσιαστικά πέρασα στο ΤΕΙ χωρίς να διαβάσω. Παρακολούθησα καμιά δεκαριά φορές, αλλά αυτό που συνάντησα εκεί δεν μου άρεσε καθόλου. Αυτή η πολιτικοποίηση στις σχολές δεν ήταν καθόλου του χαρακτήρα μου. Οπότε, μοιραία σταμάτησα να πηγαίνω». Όντας πρωτοετής φοιτητής, κάνει live με την μπάντα Crazy Lazy, ενώ παράλληλα ξημεροβραδιάζεται στο δωμάτιό του με μια κιθάρα μπροστά σε έναν υπολογιστή, φτιάχνοντας μουσικές. Με το συγκρότημα εμφανίζονται στο Όνομα του Ρόδου, τον Σταυρό το Νότου και την Αρχιτεκτονική.

«Το 2006, μου έγινε μια πρόταση από το συγκρότημα 1550 να εμφανίζομαι μαζί τους ως guest για να λέω κάποια ξένα τραγούδια. Τότε ξεκίνησα να βγάζω ένα καλό μεροκάματο. Τα καλοκαίρια δούλευα barman σε μπαρ στην παραλία του Φάραγγα στην Πάρο και τον χειμώνα εκτός από το τραγούδι, εργαζόμουν ως barman στο Κολωνάκι. Ήμουν 20 ετών και έβγαζα κάποια χρήματα, με αποτέλεσμα να μην ανησυχούν πολύ οι γονείς μου. Και λέω πως δεν ανησυχούσαν πολύ, διότι όταν τους ανακοίνωσα πως θέλω να γίνω μουσικός και να βιοπορίζομαι από αυτό, δυσκολεύονταν να με πιστέψουν. Παρόλα αυτά, με υποστήριζαν πολύ».

Στα 19 του χρόνια αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και να συγκατοικήσει με την τότε κοπέλα του. «Στην αρχή τα πράγματα πήγαν καλά με την συγκατοίκηση, αλλά στην πορεία δυσκόλεψαν. Μέσα από μια συγκατοίκηση μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου. Και αυτό που κατάλαβα είναι πως σαν άνθρωπος είμαι σχεσάκιας και με ένα μαγικό τρόπο όταν έβγαινα από μια σχέση, έμπαινα σε μια άλλη. Με μοναδική εξαίρεση την περίοδο που έμενα μαζί με τον Παντελή τον πληκτρά μας. Εκείνη ήταν μια ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική περίοδος στη ζωή μου, διότι στήναμε τις Μελιsses. Ουσιαστικά μείναμε μαζί ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει το πρώτο μας τραγούδι, το Κρυφά».

«Ο μάνατζερ μας, λειτούργησε σαν ομπρέλα και είπε τα όχι που δεν μπορούσαμε να πούμε εμείς»

Το 2009 οι Μέλιsses συστήνονται στο κοινό και σχετικά γρήγορα, η μπάντα αποκτά φανατικούς θαυμαστές και θαυμάστριες. «Αυτό που καταφέραμε είναι να βγούμε με δικά μας τραγούδια και να μην παραμείνουμε μια cover band που παίζει τραγούδια άλλων συγκροτημάτων. Δουλέψαμε πάρα πολύ τόσο με τους στίχους όσο και με την σύνθεση, ώστε να μπούμε δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας», εξομολογείται στο People. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η ιστορία πίσω από το όνομα Μελιsses, αλλά και το πώς προέκυψε.

«Ήμασταν όλα τα μέλη του γκρουπ στο Θησείο και πίναμε ρακόμελα. Κάποια στιγμή, περνάει ένας τύπος και φωνάζει ‘’Εδώ τα καλύτερα μέλια από τις καλύτερες μέλισσες. Ήταν πολύ κουφό. Ένας από εμάς, τσιμπάει την ατάκα και ρίχνει την ιδέα στο τραπέζι να βάλουμε το συγκρότημα Μέλισσες. Ενώ μας άρεσε πολύ, για κάποιο λόγο ένα από τα παιδιά είχε αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο όνομα. Είχε ασκήσει βέτο! Ευτυχώς, καταφέραμε να τον πείσουμε και ιδού τα αποτελέσματα.

Σε αυτό το σημείο, θέλω να τονίσω το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στην επιτυχία του συγκροτήματος, ο μάνατζέρ μας, ο Γιάννης Κουτράκης, ο οποίος λειτούργησε ως ομπρέλα, μας προστάτεψε και είπε τα όχι που εμείς δεν μπορούσαμε να πούμε. Επίσης ο Γιάννης ήταν ο άνθρωπος που μας έβρισκε πάντα τις λύσεις. Ευτυχώς, ήρθε στο δρόμο μας πολύ σύντομα και από έκτοτε είμαστε αυτοκόλλητοι. Η συμβουλή μου για τους νέους ανθρώπους που διαβάζουν αυτή τη στιγμή τη συνέντευξη και θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική, είναι πως πέρα από το ταλέντο που θα τους πάει μπροστά, πρέπει να έχουν δίπλα τους και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα διαχειριστούν το ταλέντο τους».

«Το stand by me το έγραψα σε μια φάση που η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή»

Πλέον οι Μελιsses μετρούν δέκα χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος έχει κάνει ορισμένες συνεργασίες ως solo καλλιτέχνης: Με τους Playmen, την Rita Wilson, τον Δημήτρη Μπάση, αλλά και με τον Θέμη Καραμουρατίδη καθώς τραγούδησε το κομμάτι με τίτλο «Για όλα ικανοί» για την ταινία Τζαμάικα. Όσο για το τραγούδι «Δεν έχω ιδέα», οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, μια και σε μόλις έξι μήνες κυκλοφορίας έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 13 εκατομμύρια views στο youtube, ενώ ήταν πρώτο στο ραδιοφωνικό chart για 15 εβδομάδες.

«Δεν μπορούν να μπουν όλα κάτω από τις Μελιsses, διότι κάποιες επιλογές δεν εκφράζουν όλα τα μέλη του γκρουπ. Για παράδειγμα  το τραγούδι Stand by me now που είχα κάνει μαζί με τους Playmen τo 2015 ήταν κάτι πολύ προσωπικό και δεν ξέρω αν ήθελα να το μοιραστώ με τα παιδιά. Και στο λέω αυτό διότι τα τραγούδια περνάνε μέσα από το φίλτρο όλων των μελών της μπάντας και κάποιος από εμάς μπορεί να αλλάξει ένα στίχο ή κάποιο ακόρντο», εξομολογείται.

Δεδομένου πως οι περισσότερες μπάντες έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, αναρωτιέμαι πως αντέδρασαν τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ όταν τους ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει και ορισμένα τραγούδια μόνος του. «Όλο αυτό ήρθε πολύ ομαλά και δεν ενοχλήθηκε κανείς. Επιπλέον, δεν το είδα ως αυτονόμηση. Υπάρχει πλήρης ελευθερία στη μπάντα. Ξέρουμε τι είναι οι Μελιsses, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά», ξεκαθαρίζει.

Προηγουμένως αναφέρθηκε στο τραγούδι Stand by me και του ζητώ να μου διηγηθεί την ιστορία πίσω από το συγκεκριμένο τραγούδι. «Το έγραψα σε μια φάση της ζωής μου που η ψυχολογία μου δεν ήταν καλή. Πρόκειται για ένα τραγούδι που περιέγραφε ακριβώς τη στιγμή που ένιωθα πως χρειαζόμουν πολύ τη σύντροφό μου. Τη στιγμή που ήμουν στα χειρότερά μου. Και όντως η κατάστασή μου εκείνη την εποχή στη προσωπική μου ζωή δεν ήταν καλή. Τα τραγούδια είναι βιώματα. Αντλώ πολύ συναίσθημα από την προσωπική μου ζωή και αυτό τελικά μόνο καλό κάνει στα τραγούδια που γράφω, αλλά και στο πως είμαι πάνω στη σκηνή», εξομολογείται.

«Θα μπορούσα να προστατέψω περισσότερο την προσωπική μου ζωή»

Όση ώρα συζητάμε, παρατηρώ πως πίσω από τον Χρήστο Μάστορα, κρύβεται ένας ευαίσθητος άντρας και ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος. Ο έρωτας τι ρόλο παίζει  στη ζωή του; «Εγώ μόνο ερωτεύομαι. Σε όλες μου τις σχέσεις ήμουν πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα όλα τα ακραία πράγματα που έκανα στη ζωή μου ήταν για τα μάτια μιας γυναίκας».

Η σχέση του Χρήστου που πήρε μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ ήταν εκείνη με την αμερικανίδα τραγουδίστρια Courtney Parker. Ένας παράφορος έρωτας, ο οποίος επισημοποιήθηκε με ένα σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και ένας χωρισμός που ακολούθησε για τον οποίο γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. «Θα μπορούσα να προστατέψω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Στην ουσία, εγώ έβαλα στο προσκήνιο αυτή τη σχέση. Δεν ξέρω ήταν σωστή ή λάθος επιλογή, αλλά εκείνη την εποχή είχα δημιουργικό οίστρο και δεν μπορούσα να το μαζέψω. Εκ του αποτελέσματος, θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη, αλλά και εμένα. Και στο λέω αυτό, διότι ήμασταν και οι δυο ξεχωριστές οντότητες, κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα τη περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατέψει. Αλλά τότε δεν είχα και την εμπειρία που έχω τώρα ώστε να το διαχειριστώ», παραδέχεται.

Τα media τον αντιμετώπισαν με σεβασμό, πέρα από μια φορά που αισθάνθηκε προσβεβλημένος. «Ένα πράγμα με θύμωσε πολύ και ήμουν στο τσακ να κινηθώ νομικά. Πρόκειται για ένα θέμα που αφορούσε το ψέμα που είχε ειπωθεί για την καταγωγή μου. Αλλά σκέφτηκα πως αν το προχωρούσα, θα έδινα σε αυτούς που τα γράψανε και τα είπανε περισσότερη αξία», αρκείται να πει χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες».

«Η προβολή μου στην τηλεόραση έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου»

Το 2016 και σε ηλικία μόλις τριάντα ετών, έγινε κριτής στο μουσικό talent show Rising Star. Τρία χρόνια μετά, το 2019 επέστρεψε στην τηλεόραση, αυτή τη φορά ως κριτής στο Xfactor στο Open. «Πιο πολύ αισθάνομαι συμβουλάτορας, παρά κριτής. Είμαι στο Xfactor, με σκοπό να δώσω τα φώτα μου στους νέους ανθρώπους, αλλά και να τους συμβουλέψω για ορισμένα πράγματα ώστε να μην κάνουν ενδεχομένως τα λάθη που έκανα εγώ. Ακόμα κι αν πληγώσεις ένα παιδί, αυτό μπορεί να το πεισμώσει περισσότερο και να το βοηθήσεις να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει. Πολλές φορές, οι αποτυχίες είναι εκείνες που μας σμιλεύουν και μας κάνουν καλύτερους».

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος για την συμμετοχή του στο Xfactor, μια παραγωγή που έχει στελεχωθεί με τους καλύτερους επαγγελματίες. «Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς της Ελλάδας και η Μελίνα Ασλανίδου μία από τις πιο σπουδαίες φωνές που έχουμε, ενώ ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είναι ο μετρ των fm! Και τους τρείς τους θαυμάζω απεριόριστα και χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε. Όσον αφορά τη Δέσποινα Βανδή, τα λόγια είναι περιττά. Ό,τι κι αν κάνει , το κάνει στον υπέρτατο βαθμό. Είναι δουλευταρού και εξαιρετική στον ρόλο της ως παρουσιάστρια. Προσωπικά θεωρώ πως τώρα έχει ξεκινήσει το Xfactor, ενώ στα επόμενα επεισόδια οι διαγωνιζόμενοι πρόκειται να μας εκπλήξουν με το ταλέντο τους. Το πιο σημαντικό στα μουσικά talent shows είναι η αποφασιστικότητα που πρέπει να έχει ο διαγωνιζόμενος και η αίσθηση πως θα τα καταφέρει ούτως ή άλλως. Το παιχνίδι λειτουργεί απλά ως ένα boost για να τον βοηθήσει.  Ως ένα πρώτο βήμα».

Ο Χρήστος παραδέχεται πως η τηλεοπτική του παρουσία λειτούργησε θετικά στη καριέρα του. «Η προβολή μου στην τηλεόραση έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην καριέρα μου, διότι μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω δημόσιο λόγο και να με δει περισσότερος κόσμος. Θα ήταν ψέματα αν σου έλεγα πως δεν αυξήθηκε η δημοτικότητά μου. Η τηλεόραση είναι ένα δυνατό μέσο, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές. Προσωπικά, επωφελήθηκα από την προβολή μου στην τηλεόραση».

«Αισθάνομαι ακόμα διψασμένος»

Στις 14 Νοεμβρίου έχει τα γενέθλιά του. Θα γίνει 33 ετών. «Δεν νομίζω να κάνω κάτι ιδιαίτερο εκείνη την ημέρα. Άσε που δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Έχει τύχει να τσακωθώ επειδή μου έκαναν έκπληξη στα γενέθλιά μου. Με χαλάνε οι εκπλήξεις, εκτός κι  αν έρθει κάποιος με μια βαλίτσα που έχει μέσα 1 εκατομμύριο ευρώ», λέει γελώντας.

«Αν κάνω μια ανασκόπηση για αυτά τα 33 χρόνια, αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλα όσα μου έχουν συμβεί. Τίποτα, όμως, δεν έγινε τυχαία. Αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στο προσκήνιο, έχω δουλέψει πάρα πολύ, αλλά αισθάνομαι ακόμα διψασμένος και πως δεν έχω κάνει τίποτα μέχρι σήμερα. Όπως επίσης αισθάνομαι πως έχει ανηφόρα ακόμα ο δρόμος και ελπίζω να είναι για πάντα ανηφόρα. Αυτό έχει νόημα για μένα. Επίσης νόημα μου δίνουν οι άνθρωποί μου και αυτοί που είναι γύρω μου».

Πλέον δεν είναι ο Χρήστος που δούλευε στα 20 του στο μπαράκι της Πάρου, αλλά ο Χρήστος Μάστορας, ένα αναγνωρίσμιμο πρόσωπο. Πώς το αντιμετωίζει αυτό στην  καθημερινότητά του; «Δεν μου αρέσει να είμαι στα φώτα της δημοσιότητας, πέρα από πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου. Στην προσωπική μου ζωή θέλω να είμαι με τους φίλους μου, να νιώθω όμορφα, προστατευμένος και χωρίς καθόλου άγχος. Εννοείται πως δεν θα πω ποτέ όχι σε μια selfie ή σε ένα διάλογο με τον κόσμο. Εξάλλου, είναι πάντα χρήσιμο να ανταλλάζεις απόψεις με τους ανθρώπους».

Δεδομένου πως έχει απήχηση όχι μόνο σε μικρούς, αλλά και σε μεγάλους, είμαι περίεργος να μάθω ποιά είναι η πιο συχνή ερώτηση που του κάνουν όταν τον σταματούν στο δρόμο. «Η πιο συχνή ατάκα που ακούω είναι ‘’Αρέσεις στη μητέρα μου, είσαι ο αγαπημένος της’’. Αυτό μου το λένε πολύ συχνά και χαίρομαι πάρα πολύ όταν τον ακούω. Όσον αφορά τα φλερτ, θα σου πω ότι οι γυναίκες φλερτάρουν και όχι μόνο στα social media. Ειδικά όταν πιούν λίγο παραπάνω».

Έχει κάνει άραγε σχέση με κάποια θαυμάστριά του; «Δεν έχει τύχει να κάνω σχέση με θαυμάστρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ποτέ δεν ξέρεις». Και τελευταία ερώτηση κατευθείαν στο ψαχνό: Χρήστο, είσαι ερωτευμένος; «Νομίζω πως είμαι ερωτευμένος τώρα τελευταία και αισθάνομαι καλά. Όταν παντρευτώ θα το μάθεις. Μέχρι σήμερα, δεν πέρασε από το μυαλό μου το ενδεχόμενο της πατρότητας. Η ιδέα της οικογένειας μού αρέσει πολύ.  Νιώθω, όμως, πως ακόμα δεν είμαι έτοιμος για το συγκεκριμένο βήμα».

*Μέσα στον Νοεμβρίου Μέλιsses θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στο ΒΟΧ για 5η συνεχόμενη χρονιά

**Στις 11 Νοεμβρίου οι Μέλιsses θα τραγουδήσουν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για τα 50 χρόνια της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες: Νίκος Μαλιάκος

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
χρηστος, stand by me, deep purple, cut, singer, ελλαδα, αθηνα, μνήμη, custom, purple, illusion, crazy, lazy, ειλικρίνεια, imagine, boeing, πανελληνιες 2013, τει, live, people, συγκεκριμένο, wilson, views, youtube, μμε, media, star, xfactor, συμμετοχή, φλερτ, σημαίνει, θεσσαλονικη, νέα, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, εθνος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, πανελληνιες 2011, βασεις πανελληνιων, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, αποτελεσματα πανελληνιων, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.youtube.com, αξια, Καλή Χρονιά, πανελληνιες 2012, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, πανελληνιες, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, γιορτη σημερα, αποτελεσματα, μπαρακι, πολυτεχνειο, μνήμη, δουλεια, εικονες, θεμα, θησειο, καριερα, κιθαρα, μητερα, μμε, μουσικη, περιοδος, προγραμμα, σχολες, τα νεα, τηλεοραση, τραγουδια, φλερτ, φωτογραφια, ψεμα, ψεματα, ψυχολογια, ωρα, imagine, people, star, xfactor, youtube, αγχος, ανθρωπος, απηχηση, απλα, αρχιτεκτονικη, ασλανιδου, τει, βανδη, εβδομαδες, βιβλιο, βλεμμα, βοδινο, γινει, γονεις, δεσποινα βανδη, δεσποινα, δευτερα, δημοσιο, δρομος, δοθηκε, εγινε, εδινα, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρίνεια, ειπε, υπαρχει, ειπωθει, ελευθερια, εξετασεις, εξι, εποχη, επρεπε, επιτυχια, ετων, εφτασες, ζωη, ζωης, ζωη μου, ιδεα, ηλικια, θαυμα, λαθη, λαθος, λεφτα, λυκειο, λογια, λογο, ματια, μεγαρο μουσικης, μηνες, μηχανικος, μυαλο, νοημα, ντροπαλος, παντα, οικογενεια, ολη μου τη ζωη, ομπρελα, ονομα, οντας, ουσιαστικα, ουσιαστικο, ουσια, παιδι, παιδια, πηγαινε, πιανο, πλακα, ραντεβου, ρολο, σιγουρος, συγκεκριμένο, συντομα, συμμετοχή, σκηνες, σπιτι, σχολειο, τζαμαικα, τυπος, τι ειναι, τμημα, το εθνος, τραγουδιστρια, τρια, τριτη, φοιτητης, φτερα, φορα, χειροτερα, χιουμορ, ωδειο, ομορφα, ανηφορα, boeing, crazy, custom, deep purple, δωματιο, εμφανισεις, επεισοδια, γιορτη, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ιδρωτας, illusion, κομματι, κοπελα, κρυος, lazy, media, μια φορα, μπροστα, παιχνιδι, purple, σημαίνει, singer, σκηνη, stand by me, τυχερος, τριαντα, θελω να, θετικα, views, βιωματα, wilson
Τυχαία Θέματα