Βρέθηκε νεκρός ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς Marvelous Mr. Maisel

10:42 3/11/2019 - Πηγή: People

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του στο Hell’s Kitchen του Μανχάταν ο γνωστός ηθοποιός Μπράιαν Ταραντίνα. Ήταν στις 12 και 30 το βράδυ όταν η ανιψιά του τον βρήκε να κείτεται στον καναπέ του χωρίς να αντιδρά και φώναξε άμεσα το 911. Η αστυνομία και οι πρώτες βοήθειες κατέφτασαν άμεσα στο σπίτι και μαζί με το άψυχο σώμα βρήκαν και λευκή σκόνη.

Ο Μπράιαν Ταραντίνα που έπαιξε στην δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Marvelous Mr. Maisel και τον έχουμε δει επίσης στις ταινίες Donnie Brasco, Carlito’s Way και το πρόσφατο

BlackKKlansman, λέγεται ότι είχε αντιμετωπίσει ένα έμφραγμα πριν λίγο καιρό. Είχε μάλιστα νοσηλευτεί και του είχαν χορηγηθεί χάπια.

Οπότε, η λευκή σκόνη που βρέθηκε στο πάτωμα, δίπλα στον καναπέ, δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν τα φάρμακά του ή αν επρόκειτο για δόση ναρκωτικών. Ένας εκπρόσωπος του Ταραντίνα μίλησε στο αμερικάνικο People και επιβεβαίωσε το πρόβλημα υγείας που είχε ο 60χρονος ηθοποιός.

Πλέον, απομένει η ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου του ηθοποιού. Να αναφερθεί, ότι ο Ταραντίνα δεν είχε κάποια επαγγελματικά προβλήματα, αφού ήταν ένας αξιόπιστος second range ηθοποιός με σημαντικές συμμετοχές, όπως οι προαναφερθείσες, αλλά και όπως η τελευταία του ταινία, η κωμωδία Burns με τις Μελίσα ΜακΚάρθι, Τίφανι Χαντίς και Ελίζαμπεθ Μος.

Στο Twitter της σειράς Marvelous Mr. Maisel αποχαιρέτησαν τον Ταραντίνα αναφερόμενοι στον ρόλο του και το ιδιαίτερο χιούμορ του.

The Gaslight won’t be the same without you. Thank you Brian Tarantina for sharing in all of the laughs. Sending love to his family and friends in this difficult time. pic.twitter.com/J1R1ijF3tE

— The Marvelous Mrs. Maisel (@MaiselTV) November 2, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα