Ένα reality show για την Lindsay Lohan

14:08 15/7/2013 - Πηγή: People

Δεν έχει βγει καλά καλά από το κέντρο απεξάρτησης η Lindsay Lohan και έκλεισε ήδη μια συμφωνία συνεργασίας με την Oprah Winfrey.

Το reality show ή, πιο εκλεπτυσμένα, η σειρά ντοκυμαντέρ θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, τα οποία θα παρακολουθούν από κοντά την νεαρή στάρλετ να ξαναχτίζει την καριέρα της από την αρχή.

Το κανάλι OWN θα μεταδώσει μια συνέντευξη των δύο γυναικών μέσα στον Αύγουστο, αλλά οι φανατικοί θαυμαστές της Lohan θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2014, όπου και θα αρχίσει να

μεταδίδεται το show.

Το show αυτό έχει λόγο ύπαρξης, αφού η Lohan έχει υποσχεθεί ότι θα είναι άλλος άνθρωπος όταν θα βγει από την κλινική. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει μια τέτοια υπόσχεση στον εαυτό της και στα media, αλλά προφανώς η αναξιόπιστη Lindsay έχει την ανάγκη να το επαναλαμβάνει για να εμπεδώσει και η ίδια.

Μήπως, όμως, ο μόνος τρόπος για να χτίσει μια λαμπερή καριέρα είναι όταν ένας πληρωμένος δολοφόνος απειλήσει τους παραγωγούς του Hollywood και τις οικογένειες τους για να της δώσουν απλόχερα τον ρόλο της πρωταγωνίστριας;

The post Ένα reality show για την Lindsay Lohan appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα