Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψή του για τη Ελένη Αντωνιάδου με αφορμή τον σάλο για την ερευνητική της ιδιότητα

14:20 17/9/2019 - Πηγή: People

Ο σάλος σε ό,τι αφορά το βιογραφικό της Ελένης Αντωνιάδου που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό ως ερευνήτρια της NASA, που επιλέχθηκε ακριβώς λόγω της ιδιότητας της για να γίνει η πρώτη Ελληνδία Role Model Barbie, συνεχίζεται.

Και απ’ ό,τι φαίνεται δεν αμφισβητείται μόνο η ερευνητική της ιδιότητα, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τις αιχμές του Γιώργου Λιάγκα, πριν από λίγο στην εκπομπή του «Μεσημέρι» στον ΣΚΑΪ.

Με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή της από την Υπουργό Παιδείας, Νίκη

Κεραμέως, ο αναπληρωτής καθηγητής από το πανεπιστήμιο του Παρισιού Paris Diderot, Κώστα Μπουγιούκος, ισχυρίζεται με ανάρτησή του στο Facebook πως η επιστήμονας δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτιδα της NASA, αλλά ούτε και ερευνητής της αναγεννητικής βιοϊατρικής.

Το θέμα, βεβαίως, πήρε μεγάλες διαστάσεις στα social media, με την ίδια την Ελένη Αντωνιάδου να μπαίρνει θέση με ανάρτησή της στο Facebook.

Ελένη Αντωνιάδου: Χαμός με την ερευνήτρια της NASA – Την κατηγορούν ότι ψεύδεται

Στο μεταξύ,  η όλη υπόθεση συζητήθηκε και στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να προχωρά σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωής.

«Διατηρούσε σχέση με πολύ σημαντικό, υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης», έριξε τη βόμβα ο παρουσιαστής, τονίζοντας ότι «αυτή είναι η είδηση». Μίλησε μάλιστα για έναν «φλογερό έρωτα» που δεν κράτησε περισσότερο από μερικούς μήνες, αλλά δεν κατέληξε πουθενά. Ενώ στην επιμονή των συνεργατών του για το όνομα, εκείνος αρκέστηκε σ’ ένα «Τον ξέρετε όλοι!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάγκας, Ελένη Αντωνιάδου,giorgos liagkas, eleni antoniadou