Η φίρμα με πολυτελή δερμάτινα είδη Smythson για πρώτη φορά στη London Fashion Week

23:41 11/7/2013 - Πηγή: People

Η εταιρεία, Smythson, γνωστή για τα πολυτελή δερμάτινα είδη, θα δείξει για πρώτη φορά τη πραμάτεια της -που αποτελείται από τσάντες, αξεσουάρ και είδη γραφείου -στους αγοραστές και στους δημοσιογράφους στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η βρετανική φίρμα, στην οποία ήταν καλλιτεχνική διευθύντρια η Samantha Cameron -πριν γίνει ο άντρας της πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας κι από τότε έχει αναλάβει ένα συμβουλευτικό ρόλο για την εταιρεία

-δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλά για την παρουσίαση. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα έχει κάποια σχέση με την τσάντα της σεζόν, την Panama και θα είναι μέρος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Διαβάστε επίσης: Κοιτώντας απ’ την κλειδαρότρυπα -Η Mary Katrantzou σχεδιάζει κεριά

Πέρυσι η Smythson, η οποία ιδρύθηκε από τον Frank Smythson, γιόρτασε τα 125 χρόνια κυκλοφορώντας στο διαδίκτυο ταινίες μικρού μήκους με πρωταγωνίστριες τις τσάντες του οίκου. Μάλιστα σε μία από αυτές, με τίτλο An Icon Unveiled ο φωτογράφος-σκηνοθέτης Matthew Donaldson έδειχνε την Eliot bag να καλύπτεται με λευκή μπογιά. Φαντάσου τι έχει να γίνει στην παρουσίαση.

The post Η φίρμα με πολυτελή δερμάτινα είδη Smythson για πρώτη φορά στη London Fashion Week appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα