Η Μόνικα Μπελούτσι στα 55 της ερμηνεύει τον ρόλο της ζωής της – στο θέατρο πια

17:58 25/11/2019 - Πηγή: People

Μπορεί να κατέκτησε τις πασαρέλες, τα editorial μόδας και ομορφιάς όλου του πλανήτη, να πρωταγωνίστησε σε θρυλικές ταινίες (Matrix, Malena, Baaria, Μη αναστρέψιμος, κ.α), όμως, η αλήθεια είναι ότι η Μόνικα Μπελούτσι στο θέατρο δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ.

Και θα το τολμήσει τώρα, στα 55 της χρόνια και με έναν δύσκολο ρόλο, καθώς καλείται να υποδυθεί μια γυναίκα θρύλο του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, μια αξεπέραστη φωνή της όπερας, μία σοπράνο

κολορατούρα που δεν την ξεπέρασε ποτέ καμιά: τη Μαρία Κάλλας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, η Μπελούτσι στη σκηνή του Studio Marigny στο Παρίσι, η Bellucci θα αναγνώσει αδημοσίευτα κείμενα της Μαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Tom Wolf, τον σκηνοθέτη της «Maria by Callas».

Η ίδια μιλώντας για αυτή την πρόκληση στην καριέρα της, έκανε λόγο για «πραγματικό άλμα στο κενό», εξηγώντας παράλληλα ότι δέχθηκε αμέσως την πρόταση.

«Είπα  ναι, παρά τον φόβο μου. Ήταν ένα αυθόρμητο ναι, σαν να μην είχα χρόνο για κάποια άλλη αντίδραση», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Στον επίσημο λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram έχει ήδη αναρτηθεί η πρώτη φωτογραφία, μέρος της φωτογράφισης, για τις ανάγκες της φιλόδοξης θεατρικής της πρεμιέρας.

View this post on Instagram

Capture @vanmalder Soon at the Theatre for « Maria Callas, Lettres et mémoires » Director @tomvolf Hair @johnnollet Mua @letiziacarnevale Styled by @farouk_chekoufi Enjoy your weekend. #monicabellucci#theatremarigny#paris#mariacallas#lettresetmemoires#bnw#photographer#patricevanmalder#blackveil#моникабелуччи#actress

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on Nov 23, 2019 at 6:34am PST

Η Μπελούτσι, μέσα από τα συγκεκριμένα κείμενα, θα ακολουθήσει την πορεία της ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτριας της όπερας,  από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, ενώ εκτός θεατρικής ροής δεν πρόκειται να μείνουν τα σκάνδαλα και οι ερωτικές απογοητεύσεις που στιγμάτισαν τη ζωή της ελληνίδας ντίβας της όπερας.

Keywords
Τυχαία Θέματα