Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο Παύλος Γερουλάνος ζητά από τον Μπακογιάννη την αποπομπή της από την προεδρεία της Τεχνόπολης

18:06 12/11/2019 - Πηγή: People

Στον απόηχο των όσων ελέχθησαν και συνέβησαν στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα την Πέμπτη που μας πέρασει, στο θέμα με την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας, εκτός από τις έντονες αντιδράσεις του κοινού, εκτός από το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ, έχουμε και την αντίδραση του υποψήφιου για τον δήμο της Αθήνας τον περασμένο Μάιο, του κυρίου Παύλου Γερουλάνου.

Ο

κύριος Γερουλάνος που είναι στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, έκανε μια ανάρτηση με την οποία ζητά από τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να καθαιρέσει την Κατερίνα Γκαγκάκη από τα καθήκοντα της στην προεδρεία της Τεχνόπολης, καθώς η συμμετοχή της στον σχολιασμό, δεν συνάδει με τη θέση της.

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κυρία Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους.

Τα πράγματα είναι απλά: Η κυρία Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία».

Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων,…

Geplaatst door Παύλος Γερουλάνος op Dinsdag 12 november 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα