Κάτια Ταραμπάνκο: Εξηγεί γιατί χώρισε με τον σύντροφό της

12:11 20/12/2019 - Πηγή: People

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η μία από τις δυο νικήτριες του GNTM 2, ωστόσο ο χθεσινός τελικός είχε μια άβολη στιγμή για την ίδια. Το μοντέλο χώρισε με τον σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή, λίγο αφού είχε γυριστεί η δοκιμασία με τη κοινή τους φωτογράφιση. Και έτσι, στο χθεσινό live η Κάτια ξαναβίωσε τις στιγμές και κρίθηκε από μια φωτογραφία στην οποία συμμετείχε ο πρώην της.

GNTM 2 – ΤΕΛΙΚΟΣ: Η άβολη στιγμή με την φωτογραφία της Κάτιας με τον πρώην σύντροφό της

Πολλοί θεώρησαν ότι το δαχτυλίδι που τής έδωσε

ο Γιάννης Χαλβατζής στη διάρκεια της διαδικασίας έκρυβε πρόταση γάμου, την οποία η Κάτια απέρριψε και αυτό έγινε η αιτία του χωρισμού.

Ωστόσο, τόσο η Κάτια όσο και ο σύντροφός της αρνούνται ότι έγινε πρόταση γάμου, και η νικήτρια στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον τελικό δεν είναι κανένα πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά για τις πραγματικές αιτίες που δεν είναι πια μαζί με τον Γιάννη.

Μιλώντας στη Τζώρτζια Γεωργίου και τη «Φωλιά των Κου Κου», η Κάτια δήλωσε:

«Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου, το ίδιο και εκείνος, οπότε είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι. Να χτίσουμε λίγο τις καριέρες μας χωριστά ο ένας από τον άλλο, αλλά πάντα στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή έχω ως στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο. Να εξελιχθώ όσο μπορώ ως μοντέλο στην Ελλάδα. Αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Ήταν δική μου επιλογή να μην είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος με τρομερή κατανόηση και τρομερό μυαλό. Καταλαβαίνει και τη δική μου θέση, ότι είμαι σε μια κρίσιμη στιγμή της καριέρας μου και πότε πρέπει να κάνει πίσω. Ο Γιάννης με ξέρει. Και έδειξε κατανόηση. Τον έχω στην καρδιά μου».

Όσο για το δαχτυλίδι που τής έδωσε, η Κάτια δήλωσε: «Το δαχτυλίδι ήταν ένα δώρο υποστήριξης και ένδειξης αγάπης» και χαρακτήρισε τον πρώην σύντροφό της «οικογένεια».

GNTM 2 – ΤΕΛΙΚΟΣ: Η βαθμολογία που έδωσαν οι κριτές στην Κάτια για τις δύο δοκιμασίες

Keywords
Αναζητήσεις
katia tarabanko, katia tarabanco
Τυχαία Θέματα