Κιμ Καρντάσιαν: Μιλά για το πρόβλημα υγείας της και αποκαλύπτει πως είναι στην πραγματικότητα το δέρμα της κάτω από τις στρώσεις make up

15:02 21/9/2019 - Πηγή: People

Κανείς δεν είναι τέλειος και φυσικά αυτό ισχύει και για την Κίμ Καρντάσιαν.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Θυμίζουμε πως στην ηλικία των  διαγνώστηκε για πρώτη φορά με ψωριασική αρθρίτιδα μια πάθηση που έχει κληρονομήσει από την μητέρα της Κρις Τζένερ. Μάλιστα είναι η μοναδική από την οικογένεια, που κληρονόμησε το αυτοάνοσο νόσημα.

Η επιχειρηματίας και ριάλιτι σταρ αποφάσισε να μιλήσει εκτενώς για το πρόβλημά της για ακόμη μια φορά μέσα από τη νέα

lifestyle ιστοσελίδα της αδερφής της, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Poosh.

«Η μητέρα μου το είχε στην περιοχή της κεφαλής και σε όλο της το σώμα και τη θυμάμαι να πηγαίνει σε solarium για να ηρεμήσει την κατάσταση. Παίρνοντας UV ακτίνες απευθείεας στα σημεία που την ταλαιπωρούσαν, βοηθήθηκε αρκετά. Δυστυχώς, εμένα δεν με βοήθησε και πολλές φορές αισθάνθηκα ανήμπορη», λέει η Κιμ Καρντάσιαν.

Στην αρχή αντιμετώπισε το πρόβλημα με χορήγηση κορτιζόνης, όταν όμως έφτασε στα 30 της, το πρόβλημα επανήλθε δριμύτερο.

«Όταν έμεινα έγκυος και τις δύο φορές, έφυγε εντελώς. Ήταν υπέροχο, αλλά μετά επέστρεψε. Στην αρχή της χρονιάς, υποτροπίασε πολύ άσχημα και κάλυψε ολόκληρο το πρόσωπό μου και πολύ από το σώμα μου» ενώ συνεχίζει αναφέροντας πως υπήρξαν φορές που ένιωθε ασήμαντη ««Μία νύχτα, σηκώθηκα και δεν είχα τη δύναμη να σηκώσω το τηλέφωνο. Το πρωί συνέχισα να μην μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο μου ή να κρατήσω την οδοντόβουρτσά μου. Τα χέρια μου με πονούσαν τόσο πολύ!».

Λίγο πιο κάτω τονίζει πως ο πόνος ήταν τόσο έντονος που πίστεψε ότι είχε αρθρίτιδα. Ωστόσο, τελικά διαγνώστηκε με ψωριασική αρθρίτιδα. «Δεν άντεχα άλλο γιατί δεν μπορούσα να κουνήσω τα χέρια μου. Θυμάμαι είχα μία πιεστική ημέρα και δεν μπορούσα να κατεβάσω το παντελόνι μου για να πάω τουαλέτα. Δεν μπορούσα ούτε να βάλω το σουτιέν μου εκείνη την ημέρα, έπρεπε κάποιος να με ντύσει γιατί δεν άντεχα τον πόνο. Πλέον κάνω μια υγιεινή ζωή και προσπαθώ να τρώω όσο το δυνατόν περισσότερα λαχανικά και να πίνω smoothies βασισμένα σε θαλασσινά φύκια. Φροντίζω να έχω χρόνο για μένα ώστε να επικεντρώνομαι στο να έχω όσο το δυνατόν λιγότερο στρες» λέει και καταλήγει «Ελπίζω η ιστορία μου να βοηθήσει όποιον πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα να νιώσει αυτοπεποίθηση και ελπίδα ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ».

Στο παρελθόν μάλιστα η ίδια μέσα από τα instastories της έχει δείξει πως είναι το δέρμα της κάτω από τις στρώσεις make up.

1 από 4

2 από 4

3 από 4

Sponsored Ad

4 από 4

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιμ Καρντάσιαν, Μιλά,kim karntasian, mila