Κιμ Καρντάσιαν: Μήνυσε γιατρό που χρησιμοποιήσε τις φωτογραφίες της με τη θεραπεία «Vampire facial»

17:13 12/12/2019 - Πηγή: People

Ήταν το 2013 που η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έκανε αίσθηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και έδειχνε το πρόσωπό της καλυμμένο με αίματα. Βεβαίως, δεν επρόκειτο για κάποιον τραυματισμό αλλά για τη θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου «Vampire Facial» ή PRP (Platelet Rich Plasma), στην οποία μόλις είχε υποβληθεί.

Η φωτογραφία είχε είχε συζητηθεί, κάνοντας τη συγκεκριμένη θεραπεία

δημοφιλής εκείνη την εποχή. Τη δημοφιλία αυτή και το διάσημο πρόσωπο της Κιμ, λοιπόν, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί αμερικανός γιατρός για να προωθήσει τη δουλειά του και το όνομά του. Για την ακρίβεια, ο γιατρός που έχει στην κατοχή του το εμπορικο σήμα «Vampire Facial». Αλλά υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω τη σταρ. Η οποία, βεβαίως, επανέρχεται τώρα για να τον μηνήσει που χρησιμοποιήσε τη φωτογραφία της.

View this post on Instagram

Tonight on Kourtney & Kim Take Miami!!! #VampireFacial #kktm

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 10, 2013 at 6:14pm PDT

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η Καρντάσιαν, και έχει στην κατοχή του το αμερικάνικο People, η σταρ μηνύει τον γιατρό για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, παραβίαση εμπορικού σήματος, λανθασμένη σύνδεση, παραβίαση του δικαιώματος για δημοσιότητα και παραβίαση εμπορικού σήματος κατά τον νόμο της Καλιφόρνια. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Κιμ στο δικαστήριο, «ο γιατρός χρησιμοποιήσε για να προωθήσει την πρακτική του το όνομα της Καρντάσιαν και την εικόνα της σε φυλλάδια, το website , ακόμα και στη σελίδα του στο LinkedIn».

Μάλιστα, η Κιμ, αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά, επικοινώνησε με τον γιατρό για να αφαιρέσει τη φωτογραφία και το όνομά της από τις προωθητικές του ενέργειες, και εκείνος αρνήθηκε ζητώντας της λεφτά για τη χρήση του εμπορικού σήματος «Vampire Facial» (που ο ίδιος είχε κατοχυρώσει), το οποίο χρησιμοποιήσε για να διαφημίσει το τηλεοπτικό της show.

Από την πλευρά του, ο γιατρός υποστηρίζει σε άρθρο που αναρτήθηκε στο μπλοκ του ότι «δεν τής ζήτησε να χρησιμοποιήσει το όνομα της θεραπείας για να προωθήσει το show της και την online παρουσία της. To η ίδια έκανε αυτόβουλα αφού ολοκλήρωσε τη θεραπεία την οποία πραγματοποιήσε γιατρός- μέλος με πιστοποίηση από το ιατρείο του γιατρού».

Το άρθρο καταλήγει: «Ο γιατρός θα αφαιρέσει όλες τις αναφορές στο όνομα της Καρντάσιαν και όλες τις εικόνες του προσώπου της από τα websites του- σαν να μην έκανε ποτέ τη θεραπεία!»

Πάντως, σε παλαιότερο κείμενο της στο blog της η Κιμ Καρντάσιαν είχε δηλώσει ότι μετανιώνει που προχώρησε στη θεραπεία «Vampire Facial». Την είχε βρει πολύ επίπονη και δεδομένου ότι εκείνη την εποχή ήταν έγκυος στη μεγάλη της κόρη δεν μπορούσε να πάρει παυσίπονα.

Η Kim Kardashian έκανε την πιο… άβολη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι της

Keywords
Τυχαία Θέματα