Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Χρήστο Μάστορα

15:07 1/11/2019 - Πηγή: People

1 από 5Χρήστος Μάστορας: . Ύστερα από 10 χρόνια στην ελληνική μουσική βιομηχανία, ο Χρήστος μοιράζεται με το People άγνωστες στιγμές της ζωής του, την συναρπαστική εμπειρία που βιώνει στο Xfactor, την απίστευτη ιστορία πίσω από το όνομα Μέλιsses, αλλά και λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Μιας ζωής που είναι γεμάτη από έρωτα, πάθος και εμπνευση.

2 από 5Λένα Παπαληγούρα:

Εδώ και έναν χρόνο οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει. Δεν θα μπορούσε άλλωστε τίποτα να είναι το ίδιο καθώς βιώνει το μεγαλείο της μητρότητας, ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της, Άκη Πάντο, και πρωταγωνιστεί στην παράσταση Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια, που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θεατρόφιλων τη φετινή σεζόν. Το 2019 είναι μάλλον η χρονιά της!

3 από 5Ελένη Δήμου: Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας και η επιμονή υπερτερούσαν σε κάθε της βήμα. Σαράντα πέντε χρόνια τώρα η ξεχωριστή χροιά της προκαλεί ανατριχίλα και οι στίχοι των επιτυχιών της σε συνεπαίρνουν. Το People τη συνάντησε στο προσωπικό της καταφύγιο, λίγο έξω από την Αθήνα, κρυμμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα και το άγχος της πόλης. Η ερωτική ερμηνεύτρια σε μια σπάνια εξομολόγηση ψυχής.

Sponsored Ad

4 από 5Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Μολονότι ξεκίνησε να σπουδάζει Φυσικός στο Πανεπιστήμιο, ξαφνικά ανακάλυψε την καλλιτεχνική του φλέβα και έκτοτε ενσαρκώνει με πάθος ρόλους στο θεατρικό σανίδι και στην τηλεόραση. Ο 34χρονος ηθοποιός από την Ορεστιάδα μιλά για τη ζωή στα Εξάρχεια, την αγάπη του για τη φωτογραφία, τη φετινή σεζόν που τον βρίσκει σε τρεις παραστάσεις, ένα σίριαλ, αλλά και όλα όσα τον ενοχλούν.

5 από 5Oprah Winfrey: Κοιτώντας πίσω στα μονοπάτια που τελικά δεν ακολούθησε, η 65χρονη σήμερα Oprah ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για την πεποίθηση που της είχε δημιουργηθεί ότι δεν θα ζει στα 57, για τη μακροχρόνια σχέση της με τον Stedman Graham, ενώ αποκαλύπτει ότι η ζωή συνεχίζει να τη διδάσκει. «Η ζωή είναι ένα μεγάλο σχολείο. Και όταν μαθαίνεις ένα μάθημα πρέπει να προχωρήσεις στο επόμενο».

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα