Μέλανι Παναγιώτου: Η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ δεν συνήλθε ποτέ από τον θάνατό του

10:44 30/12/2019 - Πηγή: People

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ανήμερα των Χριστουγέννων και τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αδελφού της, Τζορτζ Μάικλ πέθανε η μικρότερη αδελφή του, Μέλανι Παναγιώτου σε ηλικία 55 ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail  αυτά τα τρία χρόνια η Μέλανι έζησε πρακτικά κλεισμένη μέσα στο σπίτι ενώ είχε εγκαταλείψει τον εαυτό της. Κατά την εφημερίδα είχε βυθιστεί σε κατάθλιψη που δεν μπόρεσε να σώσει τον αδελφό της από το πρόωρο τέλος που η χρόνια μάχη του με τις ουσίες του επιφύλασσε.

Η 55χρονη γυναίκα εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έβγαινε από το

σπίτι παρά μόνο για να συναντήσει την αδελφή της Yioda, ενώ ακόμη και τις καθημερινές ανάγκες της από το σούπερ μάρκετ τις εξυπηρετούσε υπηρεσία ντελίβερι.

Τραγική σύμπτωση: Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ την ίδια ημέρα, 3 χρόνια μετά

«Ήταν από τους πιο ευγενικούς και γεμάτους συμπόνοια ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Λάτρευε τα λουλούδια και ακόμη κι όταν ο πόνος ήταν απίστευτος έδειχνε καλοσύνη προς όλους.

Εύχομαι να είναι σήμερα δίπλα στον πολυαγαπημένο της αδελφό και στη μητέρα της», έγραψε στο Twitter η τραγουδίστρια Σίρλι Κιμπ, που γνώριζε για χρόνια την οικογένεια του σταρ.

Σε κάθε περίπτωση στα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης γίνεται αναφορά στην ιδιαίτερη σχέση των δύο αδελφών με τη μητέρα τους και στο πώς κανείς από τους δύο δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατό της…

Keywords
Τυχαία Θέματα