«Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services: Εγκαίνια με αέρα 60s στον πιο ιστορικό σταθμό αυτοκινήτων

20:03 17/5/2019 - Πηγή: People

1 από 7

Την Τετάρτη 15 Μαϊου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Πανελλήνιου» Athens Experience Car Services, ενός ιστορικού σταθμού αυτοκινήτων που φέτος κλείνει τα 61 χρόνια ζωής και πλέον θα έχουμε όλοι τη δυνατότητα να το δούμε στην αρχική του μορφή, όπως ακριβώς ήταν και τότε, στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των media από τον κλάδο του lifestyle

και του αυτοκινήτου στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του σταθμού μέσω της παρουσίασης και ξενάγησης του κ. Νικόδημου Βουδούρη, επικεφαλής της ομάδας ΠΛΑΤΑΙΩΝ Α.Ε, που ανέλαβε την επαναλειτουργία και ανακατασκευή του ιστορικού σταθμού. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντώνης Τζεν, γνωστός οδηγός αγώνων και συλλέκτης αυτοκινήτων ο οποίος «ταξίδεψε» τους καλεσμένους με τις ιστορίες του από μία άλλη εποχή ενώ στη συνέχεια τους παρουσίασε τα ιστορικά vintage αυτοκίνητα που φιλοξενούνται στη συλλογή του «Πανελληνίου» στον χώρο του γκαράζ.

Όποιος παρευρεθεί στον «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services θα καταφέρει να αναβιώσει την αίγλη μίας άλλης εποχής των 60s, καθώς ο σταθμός κρατάει άψογα την αισθητική της τότε εποχής ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τον τεχνολογικό εξοπλισμό του για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Και η αισθητική του χώρου όμως μας μεταφέρει απόλυτα στην παλιά Αθήνα μέσω των πολύ προσεκτικά επιλεγμένων στοιχείων διακόσμησης: Γεράνια, βασιλικοί, μπαλόνια και έπιπλα φερ φορζέ έντυναν τον χώρο του γκαράζ ενώ και οι μουσικές επιλογές του dj όπως και οι γεύσεις παρέπεμπαν στην Αθήνα του τότε ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους στην γραφική καθημερινότητα εκείνης της εποχής.

Όσοι έδωσαν το «παρών» στο σταθμό μετά την προκαθορισμένη ξενάγηση, φίλοι, συνεργάτες αλλά και κάτοικοι από την περιοχή του Μεταξουργείου και του Κεραμεικού περιηγήθηκαν στον χώρο και φωτογραφήθηκαν στα vintage αυτοκίνητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα