Στέλιος Ρόκκος: «Είμαι πολύ δημοκρατικό μυαλό για να δεχτώ τη Χρυσή Αυγή»

07:36 17/7/2013 - Πηγή: People

Δηλώνει ευαίσθητος και παραδέχεται ότι έχει και γυναικεία πλευρά όπως όλοι οι άντρες. Αυτό αποδεικνύει και με τον τίτλο του τελευταίου του cd με τίτλο Η γυναίκα μέσα μου. Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για το ποια είναι η αντίρρηση του όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στο περιοδικό Like για το συνεχώς ανερχόμενο κόμμα: «Αν δεις την ιστορία, σε περίοδο κρίσης σημειώνονται τέτοια ακραία φαινόμενα. Δεν συμφωνώ καθόλου. Δεν είμαι

στο φασιστικό: να τους κάνουμε, να τους διώξουμε. Απλώς δεν συμφωνώ με τον τρόπο που λειτουργούν. Είμαι πολύ πιο δημοκρατικό μυαλό για να δεχτώ κάτι τέτοιο. Αλλά ούτε μπορώ να κριτικάρω και να μιλήσω με τρόπο, όπως μιλάει η Κανέλλη. Και αυτό είναι φασιστικό από τη μεριά της. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν παιδεία και να αποφασίζουν τι τους κάνει καλό. Δημοκρατία είναι να υποστηρίζω μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου το δικαίωμα σου να μιλήσεις, άσχετα αν εγώ έχω αντίρρηση με αυτά που λες».

Διαβάστε ακόμη: Στέλιος Ρόκκος: «Αν ο Γιάννης Πλούταρχος το είπε αυτό, πρέπει να αλλάξει δουλειά»

Ο Στέλιος Ρόκκος δήλωσε ακόμη ότι αν υποστήριζε τη Χρυσή Αυγή, θα το έλεγε δημόσια αλλά θα εξηγούσε και για ποιο λόγο. Είναι της άποψης ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

The post Στέλιος Ρόκκος: «Είμαι πολύ δημοκρατικό μυαλό για να δεχτώ τη Χρυσή Αυγή» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα