Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού

Βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός, αφού σήμερα Παρασκευή, προβλέπεται ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι

αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα