Αποκάλυψη! Πέρυσι η μάνα της Μαρίας συνελήφθη ενώ πουλούσε το νεογένητο παιδί της

Δεν ξέρω αν είναι όντως το παιδί που άφησα πίσω στην Ελλάδα, αλλά αν αποδειχθεί από το τεστ DNA, είμαι έτοιμη να την πάρω πίσω. Αυτό δήλωσε η φερόμενη ως βιολογική μητέρα της μικρής Μαρίας στα βουλγαρικά μέσα και εξήγησε τους λόγους που την εγκατέλειψε στην Ελλάδα. «Δεν είχα να την ταϊσω και έπρεπε να γυρίσω στη Βουλγαρία για να

φροντίσω τα υπόλοιπα παιδιά μου. Δεν πήρα χρήματα την άφησα σε μία γυναίκα».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Σάσα Ρούσεβα, στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου είχε γεννήσει κι άλλο παιδί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και μάλιστα είχε συλληφθεί επειδή προσπάθησε να πουλήσει το νεογέννητο. Μάλιστα της είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και αφέθηκε ελεύθερη. Το παιδάκι που είχε προσπαθήσει να πουλήσει μεταφέρθηκε στο Ίδρυμα Άγιος Στυλιανός.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Βουλγαρίας, το ζευγάρι των Ρομά που φέρεται να είναι οι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας ανακρίθηκαν από την αστυνομία. Όσον αφορά την ταυτότητα της μάνας, τοπικά μέσα ανέφεραν ότι πρόκειται για την 38χρονη Σάσα Ρούσεβα, από το Νικολάεβο της νότιας Βουλγαρίας. Σύμφωνα με την βουλγαρική τηλεόραση, η Ρούσεβα γέννησε το παιδί σε νοσοκομείο της κεντρικής Ελλάδας τον Ιανουάριο του 2009. Από την πλευρά της η βουλγαρική αστυνομία αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση.

«Δεν γνωρίζω αν δίκη μου ή όχι. Είχαμε ένα παιδί. Φύγαμε από την Ελλάδα καθώς δεν είχα με τι να την ταϊσω», δήλωσε η Ρούσεβα στους δημοσιογράφους και υποστήριξε ότι δεν πήρε χρήματα, αλλά άφησε το παιδί σε μία γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα