Ηχηρές απουσίες από την παρέλαση

Ξεκίνησε η στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια, ωστόσο το μόνο που θυμίζει τις παρελάσεις των παλαιότερων ετών είναι η επανεμφάνιση των αρμάτων μάχης, αφού πλέον οι παρουσίες των πολιτικών και των πολιτών είναι πολύ περιορισμένες.

Στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές

της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, Γ.ιωργοςΟρφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Θεοφικλος Παππάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Άνθιμος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.

Από την εξέδρα των επισήμων όμως απουσιάζουν μετά τις δηλώσεις Τζιτζικώστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Ούτε όμως και οι εκπρόσωποι των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΔΗΜ.ΑΡ. βρίσκονται στην εξέδρα όπως άλλωστε είχαν ανακοινώσει.

Την ίδια ώρα οι πολίτες μόνο με κυάλια μπορούν να δουν την παρέλαση αφού τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και δεν τους επιτρέπεται να πλησιάσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα