Ιερέας έκαψε το αυτοκίνητο συγχωριανού του

Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2006. Ο ιερέας εκείνο το διάστημα υποπτευόταν ότι η γυναίκα του είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με συγχωριανό του, στο αυτοκίνητο του οποίου έριξε διαβρωτικό υγρό, έκοψε τα φρένα και στο τέλος του έβαλε και φωτιά.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 ετών και οκτώ μηνών

και το εφετείο του Θεσσαλονίκης που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό τον έκρινε επίσης ένοχο, αλλά του μείωσε την ποινή σε 20 μήνες.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2006. Ο ιερέας εκείνο το διάστημα υποπτευόταν ότι η γυναίκα του είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με συγχωριανό του, στο αυτοκίνητο του οποίου έριξε διαβρωτικό υγρό, έκοψε τα φρένα και στο τέλος του έβαλε και φωτιά. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 ετών και οκτώ μηνών και το εφετείο του Θεσσαλονίκης που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό τον έκρινε επίσης ένοχο, αλλά του μείωσε την ποινή σε 20 μήνες. Πηγή: www.lifo.grΤο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2006. Ο ιερέας εκείνο το διάστημα υποπτευόταν ότι η γυναίκα του είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με συγχωριανό του, στο αυτοκίνητο του οποίου έριξε διαβρωτικό υγρό, έκοψε τα φρένα και στο τέλος του έβαλε και φωτιά. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 ετών και οκτώ μηνών και το εφετείο του Θεσσαλονίκης που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό τον έκρινε επίσης ένοχο, αλλά του μείωσε την ποινή σε 20 μήνες. Πηγή: www.lifo.grΤο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2006. Ο ιερέας εκείνο το διάστημα υποπτευόταν ότι η γυναίκα του είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με συγχωριανό του, στο αυτοκίνητο του οποίου έριξε διαβρωτικό υγρό, έκοψε τα φρένα και στο τέλος του έβαλε και φωτιά. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 ετών και οκτώ μηνών και το εφετείο του Θεσσαλονίκης που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό τον έκρινε επίσης ένοχο, αλλά του μείωσε την ποινή σε 20 μήνες. Πηγή: www.lifo.grΤο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του νομού Θεσσαλονίκης το διάστημα μεταξύ Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2006. Ο ιερέας εκείνο το διάστημα υποπτευόταν ότι η γυναίκα του είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με συγχωριανό του, στο αυτοκίνητο του οποίου έριξε διαβρωτικό υγρό, έκοψε τα φρένα και στο τέλος του έβαλε και φωτιά. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης 4 ετών και οκτώ μηνών και το εφετείο του Θεσσαλονίκης που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό τον έκρινε επίσης ένοχο, αλλά του μείωσε την ποινή σε 20 μήνες. Πηγή: www.lifo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα