Κοσμοσυρροή για τον Κώστα Κρομμύδα στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

Με τους βιβλιόφιλους των Τρικάλων συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής στο βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη ο γνωστός Τρικαλινός ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος ανοίγει τα φτερά του και στον κόσμο της συγγραφής. Ο Κ. Κρομμύδας υπέγραψε τα βιβλία του "Μπαμπά μεγάλωσε με" και το "Η ζωή που έλειπε", ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να μοιραστεί όμορφες στιγμές με φίλους και γνωστούς που είχε καιρό να συναντήσει, αφού όπως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Η

προσέλευση των τρικαλινών ήταν, φυσικά, αθρόα, ενώ στη συζήτηση ακούστηκαν πολλά για το μυθιστόρημα, που εκδόθηκε από τις εκδόσεις «Μίνωας» (συνδιοργάνωσε την παρουσίαση). Ο αγαπημένος ηθοποιός υπέγραψε το βιβλίο του και φωτογραφήθηκε με θαυμαστές και, κυρίως, θαυμάστριές του.

Την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο, τα βιβλία παρουσιάστηκαν σε Λάρισα και Βόλο, όπως ήδη είχαμε γράψει, και ήταν ευκαιρία αυτή η πρόσκληση, για να ξανάρθει στην πόλη μας ο Κώστας Κρομμύδας.

Πρόσκληση στη Νέα Σμύρνη

Οι Εκδόσεις Μίνωας κα η «Βιβλιοτοπία” σας προσκαλούν να γνωρίσετε τον ηθοποιό και συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα, ο οποίος θα υπογράψει το μυθιστόρημά του Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου από τις 12:00-15:00 και από τις 18:30-19:00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου «Βιβλιοτοπία» στη Ν.Σμύρνη (25ης Μαρτίου 9, Ν.Σμύρνη, Τηλ.: 210-9370583).

Απο τη παρουσίαση στο Βόλο

Απο τη παρουσίαση στα Τρίκαλα

Keywords
Τυχαία Θέματα