Νέα «βόμβα» Φαήλου: Η Αριστερά στρατολόγος της Χρυσής Αυγής!

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σημερινή» της Πελοποννήσου ο γνωστός δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης. Μιλώντας για τα.... αίτια των σημερινών εξελίξεων επικρίνει την αριστερά ως στρατολόγο της Χ.Α. και προσθέτει «...ευθύνη όμως είχαμε κι εμείς με την ενοχική μας στάση επί χρόνια απέναντι

στην θρασύτητα της μηδενιστικής γάγγραινας των ψευτοπροοδευτικών που ακόμη και τώρα αρνούνται με ιδεοληπτική τύφλωση το πρόβλημα. Ευτυχώς αυτά εδώ κι ένα χρόνο τέλειωσαν». Μιλώντας για την διέξοδο αναφέρει πως «...πρέπει το ταμπλό του γηπέδου να γράψει νίκες στην οικονομία, κυρίως κατά της ανεργίας, της ατιμωρησίας, της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας» και τονίζει για τις επόμενες εκλογές «να δώσουν αυτοδυναμία στον Αντώνη Σαμαρά και τότε να απαιτήσουμε όλοι μαζί από τον ηγέτη μας, τα πάντα όλα!».

Στο στόχαστρο του Φαήλου Κρανιδιώτη μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο αναφέρει ως ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία. Προχωρώντας ένα ακόμη βήμα παραπάνω την κριτική του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζει για τα οικονομικά ζητήματα ''...βλέπω μια κολοσσιαία πολιτική απάτη... Πάρε κόσμε... Βέβαια το που θα βρουν τα χρήματα είναι επτασφράγιστο μυστικό. Το φυλάνε με βάρδιες ο Σκουρλέτης και η Δούρου. Άστε δε το Μνημόνιο. Μια θα το καταγγείλουν, μια θα το επαναδιαπραγματευτούν, μια θα το καταργήσουν στο πιτς φυτίλι «με ένα άρθρο σ' ένα νόμο» και διάφορα ζογκλερικά, απευθυνόμενα σε... χαχόλους. Υποψιάζομαι πως απλά θα το γυαλίσουν και θα το κερώσουν''.

Keywords
Τυχαία Θέματα