Όλο το υλικό που βρέθηκε στο "πολεμικό μουσείο" του Πάλλη (ΦΩΤΟ)

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, συνελήφθη ο Έλληνας επιστάτης της βίλας, σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαράλαμπος Λακαφώσης άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη οπλοκατοχή, καθώς επίσης και για παράνομη οπλοκατοχή από κοινού με τον εργοδότη του (πλημμέλημα).

Οπως υποστήριξε ο ίδιος, νόμιζε ότι τα όπλα ήταν εκθέματα και ότι η αξία τους ήταν μόνο μουσειακή, ενώ πρόσθεσε ότι είχε όλη την εποπτεία του σπιτιού και ότι

μεταξύ των εργασιών με τις οποίες ήταν επιφορτισμένος, ήταν και να προβαίνει σε πληρωμές για λογαριασμό του καταζητούμενου.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών διαβίβασε αντίγραφα της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του επιστάτη, στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες προς πάσα κατεύθυνση για την ανεύρεση τυχόν και άλλου οπλισμού.

Το μουσείο με τα όπλα, τα ναζιστικά σύμβολα και οι φωτογραφίες του Χίτλερ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στην έπαυλη του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα και ξεκίνησαν τον έλεγχο, αφού βρέθηκαν μπροστά μία αίθουσα γεμάτες ναζιστικές σημαίες και στολές, φωτογραφίες του Χίτλερ, κράνη και σβάστικες. Κατά τις έρευνες στο σπίτι του φυγόδικου εντοπίστηκαν εκατοντάδες όπλα, μεταξύ των οποίων πιστόλια Walther και Glock, μέχρι και μία ασπίδα της ΕΛ.ΑΣ..

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο βρέθηκαν μέσα σε βιτρίνες ναζιστικά σύμβολα, όπως σημαίες, στρατιωτικές στολές, αγάλματα, φωτογραφίες του Χίτλερ και άλλων προσώπων της ίδιας περιόδου, κράνη, σβάστικες και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον οι αστυνομικοί βρήκαν πιστόλια Walther 357 Magnum και Walther 9 mm, τέσσερα πιστόλια Glock 9 mm και άλλα τέσσερα Glock 0,45, (για όλα, όπως διευκρινίζεται, έχει εκδοθεί άδεια κατοχής πυροβόλων όπλων), βλήμα όλμου ΠΑΟ μέσα σε μεταλλικό κουτί, άλλες 24 διόπτρες σκόπευσης στόχου, μεγάλος αριθμός γεμιστήρων πυροβόλων όπλων, πλήθος φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων, βαλλίστρα με διόπτρα, δύο τόξα με μεγάλο αριθμό βελών, μία ασπίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, καρτών μνήμης και SIM, βιντεοκαμερών, φωτογραφικών μηχανών, συσκευών επικοινωνίας και ασυρμάτων.

Φωτογραφίες από αυτά οπου εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι του Αναστάσιου Πάλλη

Keywords
Τυχαία Θέματα