Πιπιλή: Μέτριος ο Καμίνης, άσχετος ο Σακελλαρίδης!

Δηλώσεις γύρω από τα αυτοδιοικητικά της Αθήνας έκανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, η οποία έχει εμπλακεί σε πολλά σενάρια για κάθοδό της στον Δήμο Αθηναίων, κάτι που η ίδια διέψευσε για μία ακόμη φορά.

Ωστόσο, έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις της γύρω από τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, αλλά και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Για τον νυν δήμαρχο τόνισε πως "δεν είναι κάτι το σπουδαίο, αντιθέτως με τον Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη. Η Αθήνα δεν χρειάζεται μετριότητες", σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ σειρά πήρε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αφού απαξίωσε πλήρως την μέχρι στιγμής εικόνα του ως υποψηφίου.

"Ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης μάλλον αποδεικνύει με το καλημέρα ότι από τη Νέα Σμύρνη πήγε κατευθείαν στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές του και δεν γνωρίζει την Αθήνα. Κέντρο είναι οι γειτονίες πέριξ των Εξαρχείων, αν θέλει να κατέλθει δήμαρχος των ομάδων των Εξαρχείων να μας το πει. Στη γωνία Σουλτάνη και Στουρνάρη κάθε πρωί μετανάστες κρύβουν τα λαθραία τσιγάρα στους κάδους και τα φρεάτια της ΕΥΔΑΠ. Εκτός αν εννοεί ότι πρέπει να πάνε στην Εκάλη οι κάτοικοι των Αθηνών. Περιμένω με αγωνία πόσους σταυρούς θα πάρει ο συνδυασμός του από τους κατοίκους του πολύπαθου κέντρου και ειδικά από τους κατοίκους των Εξαρχείων", σημείωσε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πιπιλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα